معرفی نمادهای بازار سرمایه

معرفی نماد کدما (شرکت معدنی دماوند) و وضعیت آن در بورس

کدما ( شرکت معدنی دماوند ) در سال ۱۳۶۲ در اداره ثبت شرکت های صنعتی استان تهران به ثبت رسید. این شرکت در ابتدای کار خود در سال ۶۲ با سرمایه ای بالغ بر دو ملیون ریال کار خود را آغاز نمود. طبق اساس نامه شرکت معدنی دماوند موضوع فعالیت این شرکت عبارت است از، اقدام به عملیات اعم از اکتشاف، بهره برداری، ایجاد صنایع معدنی، مشاوره در امور معدنی و همچنین تهیه ی نقشه های زمین شناسی و سرمایه گذاری مستقیم یا سرمایه گذاری غیر مستقیم که با هدف شرکت در ارتباط باشد. همراه سایت ایران بورس باشید.

معرفی شرکت معدنی دماوند کدما

این شرکت معدنی در سال ۷۸ از سهامی خاص به سهامی عام تغییر هویت یافت و تعداد سهام این شرکت از سیصد هزار سهم به سه ملیون سهم افزایش یافت.

کدما یکی از با سابقه ترین شرکت های معدنی در کشور می باشد که علاوه بر قدمت زیاد سابقه درخشانی نیز برای دیگران به یادگار گذاشته است، که در زمینه تولید کنساتره، سرب، سنگ بر، پوکه معدنی و سنگ تراورتن مشغول به فعالیت می باشد.

با توجه به تأکید سهام داران عمده شرکت در خصوص گسترش فعالیت های معدنی در قالب اکتشاف و راه اندازی معادن جدید این شرکت در نظر دارد تا در قالب اخذ پروانه های اکتشاف و بهره برداری از معادن جدید و حضور فعال در پهنه های اکتشافی بتوانید خواسته سهام داران خود را انجام دهد و آن ها را راضی نگه دارد.

محصولات این شرکت معدنی دماوند

  1. سنگ تراورتن: این سنگ از خانواده سنگ های آهکی می باشد که در چشمه های آب بسیار گرم شکل می گیرد، این سنگ نوعی سنگ رسوبی ساخته شده از کربنات کلسیم می باشد که جز نخستین لایه های پوسته زمین به شمار می رود. کاربرد این سنگ ها اغلب به عنوان استفاده در مصالح ساختمانی می باشد و همین امر اهمیت این سنگ ها را می رساند، شرکت نیز تلاش دارد تا بهره برداری خود از این نوع سنگ راه به حداکثر میزان خود برساند.
  2. سنگ بُر: سنگ بر بیشتر در صنایع کاشی و لعاب کاری مورد استفاده قرار می گیرد و اگر بخواهیم معدنی را به آن اشاره کنیم که این سنگ از آن استخراج می گردد می شود به معدن قره گل اشاره کرد.
  3. سنگ سرب: سرب ها فلزات نرم و همچنین سنگینی هستند که مقاومت در برابر خوردگی آن ها بسیار بالا می باشد و یکی از کهن ترین فلزات در در تاریخ بشریت می باشند و بیشتر از این نوع سنگ در صنایع نظیر صنعت برق، باطری سازی، پتروشیمی، نفت و ریخته گری استفاده می شود.
  4. پوکه معدنی: این پوکه ها از خاکستر های آتشفشانی بوجود می آیند. پوکه های معدنی به دو گونه اسکوریا و پومیس یافت می شوند که از ویژگی های این محصول می توان به سبکی، مقاومت در برابر آتش و عایق صدا در کاربرد های مختلف صنعتی نام برد که با توجه به نحوه شکل گیری این نوع از سنگ ها می توان به کمیاب بودن این سنگ ها اشاره کرد و با توجه به اینکه کم یاب می باشند قیمت گران بهایی را نیز به خود اختصاص می دهند.

لیست هیئت مدیره کدما

مدیران شرکت معدنی دماوند در تلاشند تا شرکت را برای اهدافی که برای آن ترسیم شده است هدایت کنند و به این کار سرعت ببخشند و از طرفی سعی دارند تا خواسته سهام دارانی که بر روی این شرکت سرمایه گذاری کرده اند را برآورده سازند، البته این خواسته ها در هیئت مدیره مطرح می گردد و پس از بحث در مورد آن ها اگر این خواسته ها همسو با اهداف شرکت و باعث پیشرفت و ترقی شرکت و همچنین اگر امکان پذیر بود با توجه به بودجه ای که شرکت در اختیار دارد تصویب می گردد و پس از تصویب برنامه ای را برای آنکه به این هدف شرکت برسد ترسیم می گردد.

و همچنین تمام اهداف شرکت متمرکز بر روی این برنامه می گردد حتی کارکنان شرکت نیز باید هم سو و هم راستا با برنامه هایی باشند که برای شرکت ترسیم می شود در غیر این صورت رسیدن به هدف امکان پذیر نمی باشد بر همین اساس مدیران شرکت توجه زیادی به نیروی انسانی خود دارند و به آن ها ارج می نهند و سعی دارند تا نیاز های آن ها را بر طرف نمایند تا بدون هیچ دغدغه ای به کار خود مشغول باشند زیرا این گونه بازدهی شرکت افزایش می یابد.

سهامداران کدما که بر روی این شرکت معدنی سرمایه گذاری کرده اند

  1. شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس: این شرکت بر روی شرکت های معدنی سرمایه گذاری می کند و خواسته آن نیز توسعه اکتشافات معدنی می باشد، این شرکت با داشتن ۵۰.۹۸ درصد از سهام شرکت دماوند بزرگترین و مهم ترین سهام دار و سرمایه گذار شرکت محسوب می شود.
  2. بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی: این بنیاد که یک بنیاد خیریه می باشد ۲۰.۷۸ درصد از سهام شرکت را دارا می باشد و دومین سهام دار شرکت محسوب می شود.
  3. شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا: این شرکت ۹.۱۱ درصد از سهام شرکت را دارا می باشد.
  4. شرکت مهندسی کاوه پوشش بناساز: این شرکت با داشتن ۳.۵۷ درصد از سهام شرکت آخرین سهام دار شرکت محسوب می شوند.

ارزش بازار شرکت معدنی دماوند

ارزش بازار نماد کدما با توجه به قدمت این شرکت و محصولات تولیدی دارای ارزش بسیاری می باشد که شما برای دانستن ارزش این نماد می توانید از طریق بازار بورس اقدام کنید.

خرید سهام کدما

اگر قصد سرمایه گذاری و خرید سهام شرکت معدنی دماوند را دارید باید ارزش این سهام را مورد بررسی قرار دهید تا در زمانی مناسب وارد سهم شوید تا ضرری به شما تحمیل نشود.

فروش سهام کدما

برای فروش سهام شرکت معدنی دماوند باید سهام خود را مطابق با ارزش روز بفروش بگذارید فقط در فروش سعی کنید که از عجله کردن پرهیز کنید زیرا ممکن است سهام خود را ارزان تر از ارزش واقعی که دارد بفروشید.

اطلاعات تماس شرکت معدنی دماوند

آدرس سایت کدما: www.damavandmining.com

آدرس شرکت معدنی دماوند: تهران خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان، کوی دوم پلاک۱

تلفن تماس با کدما: 88500267

به این مقاله امتیاز دهید :

Recent Posts

متاتریدر چیست؟ آموزش متاتریدر 4 و 5 رایگان و حرفه ای

متاتریدر یک پلتفرم معاملاتی حرفه ای است که به شما این امکان را می دهد که با انواع ابزارهای مالی،…

5 ماه ago

نحوه معاملات روزانه EURUSD: استراتژی ها، اندیکاتورها و مدیریت ریسک

به دنیای معامله روزانه خوش آمدید که در آن بازارهای مالی جهانی پیچیدگی های خود را نمایش می دهند. در…

5 ماه ago

نرخ تورم چیست، چگونه محاسبه می شود و تاثیر آن در فارکس؟ +پیش بینی نرخ تورم

نرخ تورم یکی از مفاهیم کلیدی در علم اقتصاد است که نشان دهنده تغییرات قیمت کالا و خدمات در یک…

5 ماه ago

پیش بینی قیمت طلا چگونه است؟ | سیگنال طلا رایگان

قیمت طلا یکی از موضوعات مورد توجه سرمایه گذاران و تحلیلگران مالی است. طلا به عنوان یک دارایی ارزشمند و…

5 ماه ago

رئیس جمهور آرژانتین، دلار را ارز ملی می کند! آیا دلارسازی برای ایران نیز مفید است؟

با سلام، من نوید رمضانی هستم و تحلیل گر مالی شما. در این مقاله خبری، قصد دارم به شما بگویم…

5 ماه ago

نقش اوپک در بازار نفت امروز | تصمیمات اوپک چقدر مهم است؟

سلام، من نوید رمضانی هستم، تحلیل گر مالی و علاقه‌مند به بازار نفت. در این مقاله قصد دارم با شما…

5 ماه ago