تقویم اقتصادی فارکس به همراه 8 سایت برتر + توضیح تمام اصطلاح ها و روش تحلیل

تقویم اقتصادی فارکس

یکی از مهمترین ابزار کاربردی در بازار فارکس تقویم اقتصادی می باشد که معامله گران با استفاده از این ابزار مهم اقدام به تحلیل و پیش بینی بازار ارز ها و سایر ابزارهای معاملاتی می ‌کنند. در واقع تقویم اقتصادی شامل اخبار اقتصادی در روزهای آینده می باشد تقویم اقتصادی برنامه‌ای از رویدادهای اقتصادی آتی است، مانند تصمیم‌های مربوط به نرخ بهره، گزارش‌های تولید ناخالص داخلی و سایر اطلاعات منتشر شده که ممکن است بر بازارهای مالی تأثیر بگذارد. تاریخ و زمان رویداد، شرح مختصری از رویداد، و تأثیر بازار پیش‌بینی‌شده معمولاً در تقویم‌های اقتصادی گنجانده شده است. معامله گران و سرمایه گذاران از تقویم های اقتصادی برای پیگیری رویدادهای آینده و تصمیم گیری آگاهانه در مورد خرید و فروش دارایی ها استفاده می کنند.

نکته : سیگنال فارکس را مطالعه بفرمایید.

تقویم اقتصادی بازار فارکس چیست؟

تقویم اقتصادی چیست؟

تقویم اقتصادی در واقع یک منبع اطلاعاتی مهم و معتبر برای معامله گران می باشد که با مطالعه و بررسی این تقویم اطلاعاتی در رابطه با پیش آمد ها و رویدادهای مهم اقتصادی که در روزهای آینده قرار است اتفاق بیفتد کسب می کنند. دسترسی به تقویم های اقتصادی معمولا رایگان است و می توان آن را به صورت آنلاین پیدا کرد. آنها می توانند برای معامله گران و سرمایه گذاران در تمام سطوح تجربه، از مبتدی تا متخصص مفید باشند. این تقویم‌ها می‌توانند به شما کمک کنند تا اطلاعات مهم اقتصادی منتشر شده، مانند تولید ناخالص داخلی (GDP) و داده‌های اشتغال را که می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر بازارهای مالی داشته باشد، پیگیری کنید.

تقویم‌های اقتصادی برای کسانی که با ارز معامله می‌کنند، نشان می‌دهد که چه زمانی بانک‌های مرکزی احتمالاً نرخ‌های بهره را تغییر می‌دهند، که می‌تواند بر ارزش پول تأثیر بگذارد. علاوه بر این، آنها می توانند با نشان دادن اینکه چه زمانی شرکت ها احتمالاً گزارش های سود را منتشر می کنند که می تواند بر قیمت سهام تأثیر بگذارد به معامله گران سهام کمک کند.

یک تقویم اقتصادی باید به عنوان یک راهنما به جای منبع قطعی داده ها استفاده شود. بازارها می توانند تحت تأثیر عوامل مختلفی غیر از انتشار داده های اقتصادی قرار گیرند و تأثیر بازار پیش بینی شده ممکن است همیشه رخ ندهد.

تقویم اقتصادی ابزاری است که می تواند شما را در جریان زمان انتشار داده های مهم اقتصادی قرار دهد که می تواند بر بازارهای مالی تأثیر بگذارد. لازم به یادآوری است که رویدادهای اقتصادی نیز می توانند تحت تأثیر رویدادهای سیاسی، بلایای طبیعی و سایر شرایط پیش بینی نشده باشند. علاوه بر رویدادهای ذکر شده در تقویم اقتصادی، لازم است از اخبار یا اطلاعیه هایی که می تواند بر بازار تأثیر بگذارد، آگاه باشید.

می‌توانید تقویم‌های اقتصادی را در انواع وب‌سایت‌های مالی پیدا کنید، و می‌توانید آن‌ها را طوری سفارشی کنید که فقط رویدادهای مربوط به استراتژی معاملاتی خود را نمایش دهند. برخی از تقویم ها همچنین شامل داده های تاریخی هستند که می توان از آنها برای تجزیه و تحلیل واکنش های گذشته بازار به رویدادهای خاص استفاده کرد.

همچنین توجه به این نکته مهم است که شاخص های اقتصادی مختلف می توانند سطوح متفاوتی از اهمیت داشته باشند. به عنوان مثال، تغییر در نرخ بهره یا ارقام تولید ناخالص داخلی معمولاً بیش از گزارش در مورد مسکن بر بازار تأثیر می گذارد. تقویم‌های اقتصادی پیش‌بینی شده هر رویداد را نشان می‌دهند، اما همیشه ایده خوبی است که خودتان تحقیق کنید و تأثیر یک رویداد را برای خودتان ارزیابی کنید.

در پایان، یک تقویم اقتصادی ابزاری ارزشمند برای نظارت بر رویدادهای مهم اقتصادی و تصمیم گیری آگاهانه در معاملات است. با این حال، باید به عنوان یک راهنما و نه به عنوان یک منبع اطلاعاتی قطعی مورد استفاده قرار گیرد و همیشه باید از اخبار یا اطلاعیه هایی که ممکن است بازار را تحت تأثیر قرار دهد، آگاه باشید.

تقویم اقتصادی ایران بورس

شما با تقویم اقتصادی ایران بورس، مفاهیم یک به یک گزارشات بانک های مرکزی را فرا خواهید آموخت و در انتها موفق خواهید شد تحلیلی نسبی از شرایط بازار کسب کنید. شما می توانید تقویم اقتصادی ایران بورس را سیو کنید و در خواندن گزارشات تقویم اقتصادی برای راهنمایی به آن رجوع کنید.

به طور معمول، یک تقویم اقتصادی حاوی اطلاعات زیر است:

  1. تاریخ و زمان رویداد : تاریخ و زمان انتشار داده های اقتصادی.
  2. شرح مختصری از رویداد، به عنوان مثال “تصمیم نرخ بهره” یا “گزارش تولید ناخالص داخلی”.
  3. مقدار قبلی شاخص اقتصادی منتشر شده. این می تواند برای مقایسه مقدار فعلی با مقدار قبلی استفاده شود.
  4. مقدار شاخص اقتصادی مورد انتظار اکثر تحلیلگران، یا برآورد اجماع، برای شاخص اقتصادی. به طور معمول، نشان دهنده میانگین پیش بینی های چند اقتصاددان است.
  5. ارزش واقعی : ارزش واقعی شاخص اقتصادی در زمان انتشار.
  6. اهمیت یا تأثیر بر بازار: تأثیر پیش‌بینی‌شده رویدادها بر بازارهای مالی. این ممکن است با یک نماد یا کد رنگی، مانند قرمز (تاثیر زیاد در بازار)، زرد (تاثیر متوسط)، یا سبز (تاثیر کم) نشان داده شود.

رویدادهای تقویم اقتصادی و تفسیر ایران بورس

رویدادهای معمولی تقویم اقتصادی شامل انتشار داده ها و اطلاعیه های زیر است:

  • نرخ های بهره : بانک های مرکزی تصمیمات خود را در مورد نرخ های بهره اعلام می کنند که می تواند بر ارزش ارزها و قیمت اوراق قرضه تأثیر بگذارد.
  • گزارش های تولید ناخالص داخلی (GDP): بازارها به ارقام تولید ناخالص داخلی که معیاری برای رشد اقتصادی یک کشور است، توجه زیادی دارند.
  • داده‌های اشتغال: گزارش‌های مربوط به بیکاری و تعداد مشاغل جدید می‌تواند نشان دهد که اقتصاد یک کشور چقدر قوی است و بر تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره تأثیر می‌گذارد.
  • داده‌های مربوط به تورم: گزارش‌های مربوط به تورم، مانند شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI)، می‌تواند نشان دهد که هزینه زندگی چگونه تغییر کرده است و بر تصمیم‌گیری‌ها در مورد نرخ بهره تأثیر می‌گذارد.
  • گزارش‌های مربوط به خرده‌فروشی : هزینه‌های مصرف‌کننده، که به رشد اقتصادی کمک می‌کند، در گزارش‌های مربوط به این فروش‌ها دیده می‌شود.
  • گزارش‌های سود: گزارش‌های مربوط به درآمد یک شرکت می‌تواند نشان دهد که از نظر مالی چقدر خوب عمل می‌کند و می‌تواند بر قیمت سهام آن تأثیر بگذارد.
  • گزارش‌های مربوط به شروع مسکن، مجوزهای ساخت و فروش خانه می‌تواند نشان دهد که بازار مسکن چقدر قوی است و بر تصمیم‌گیری‌ها در مورد نرخ بهره تأثیر می‌گذارد.
  • سخنرانی های بانک مرکزی: وقتی مقامات بانک مرکزی سخنرانی می کنند، می توانید از سیاست های پولی و برنامه های آنها برای آینده مطلع شوید.
  • تراز تجاری: گزارش تراز تجاری یک کشور، که تفاوت بین صادرات و واردات آن کشور است، می تواند نشان دهد که اقتصاد آن چقدر قوی است و بر ارزش پول آن کشور تأثیر می گذارد.
  • شاخص اعتماد مصرف‌کننده: نظرسنجی‌هایی که در مورد اعتماد اقتصادی پاسخ‌دهندگان تحقیق می‌کنند، می‌توانند نشان دهند که آنها چقدر مایل به سرمایه‌گذاری و هزینه هستند که بر گسترش اقتصاد تأثیر دارد.
  • تولید صنعتی: گزارش‌های مربوط به تولید صنعتی می‌تواند نشان دهد که تولید چقدر در حال انجام است و در کل اقتصاد چقدر خوب عمل می‌کند.
  • اعتماد به کسب و کار: نظرسنجی های احساسات تجاری می تواند نشان دهد که رهبران کسب و کار چقدر اعتماد به نفس دارند و اقتصاد به کجا می رود.
  • تراز پرداخت‌ها: گزارش‌های مربوط به تراز پرداخت‌های یک کشور می‌تواند سطح تجارت بین‌المللی و فعالیت سرمایه‌گذاری آن کشور را نشان دهد و بر ارزش پول تأثیر بگذارد.
  • بودجه دولت: گزارش‌های مربوط به درآمد و مخارج یک کشور که بخشی از بودجه آن کشور است، می‌تواند نشان دهد که سیاست مالی آن چگونه است و بر تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره تأثیر می‌گذارد.
  • قیمت‌های کالا: گزارش‌های مربوط به قیمت‌های کالاهایی مانند نفت، طلا و کالاهای کشاورزی می‌تواند نشان دهد که اقتصادهای مبتنی بر کالا چقدر خوب عمل می‌کنند و بر ارزش ارزها تأثیر می‌گذارند.
  • شاخص قیمت تولیدکننده: گزارش‌های مربوط به شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) می‌تواند تغییرات قیمت‌های عمده‌فروشی کالاها را نشان دهد که می‌تواند بر تصمیم‌گیری‌های تورم و نرخ بهره تأثیر بگذارد.
  • هزینه های مصرف کننده: گزارش های مربوط به هزینه های مصرف کننده می تواند نشان دهد که مصرف کنندگان چقدر برای کالاها و خدمات هزینه می کنند، که محرک مهم رشد اقتصادی است.
  • شاخص قیمت مصرف کننده (CPI): گزارش های مربوط به CPI می تواند تغییرات در هزینه های زندگی را نشان دهد و بر نحوه تعیین نرخ های بهره تأثیر بگذارد.
  • شاخص مدیران خرید (PMI): اطلاعات مربوط به PMI را می توان برای ارزیابی وضعیت بخش های تولید و خدمات استفاده کرد.
  • حقوق و دستمزد غیرکشاورزی: گزارش های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی (NFP) می تواند نشان دهد که چه تعداد شغل جدید در اقتصاد ایجاد شده است که می تواند بر تصمیمات نرخ بهره تأثیر بگذارد.
  • تراز تجاری: گزارش تراز تجاری یک کشور، که تفاوت بین صادرات و واردات آن کشور است، می تواند نشان دهد که اقتصاد آن چقدر قوی است و بر ارزش پول آن کشور تأثیر می گذارد.
  • سفارش کالاهای بادوام: گزارش سفارشات کالاهای بادوام می تواند نشان دهد که مردم چقدر مایل به خرید کالاهای گران قیمت مانند لوازم خانگی و خودرو هستند که می تواند بر رشد اقتصادی تأثیر بگذارد.
  • فدرال رزرو گزارشی با عنوان “کتاب بژ” منتشر می کند که نمای کلی از وضعیت اقتصاد در مناطق مختلف ایالات متحده ارائه می دهد.
  • نظرسنجی از صاحبان مشاغل کوچک می تواند نشان دهد که آنها چه احساسی نسبت به اقتصاد و مشاغل خود دارند که می تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • سفارشات کارخانه: گزارش سفارشات کارخانه می تواند نشان دهد که چقدر تقاضا برای کالاهای ساخته شده وجود دارد که می تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • هزینه های ساخت و ساز: گزارش های مربوط به هزینه های ساخت و ساز می تواند نشان دهد که صنعت ساختمان چقدر شلوغ است که می تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • موجودی های عمده فروشی: گزارش موجودی های عمده فروشی می تواند نشان دهد که مشاغل چقدر شلوغ هستند و چقدر موجودی دارند که می تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • درآمد و مخارج شخصی: گزارش‌های مربوط به درآمد و هزینه‌های شخصی می‌تواند میزان هزینه و پس‌انداز افراد را نشان دهد که می‌تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • اعتبار مصرف‌کننده: گزارش‌های مربوط به اعتبار مصرف‌کننده، مانند مانده کارت‌های اعتباری، می‌تواند نشان دهد که مردم چقدر بدهی دارند و وضعیت اقتصاد در کل چقدر خوب است.
  • شاخص احساسات مصرف کننده: نظرسنجی از احساسات مصرف کننده می تواند نشان دهد که مصرف کنندگان چه احساسی نسبت به اقتصاد و وضعیت مالی خود دارند، که می تواند بر هزینه های مصرف کننده تأثیر بگذارد.
  • موجودی های تجاری: گزارش موجودی های تجاری می تواند نشان دهد که مشاغل چقدر شلوغ هستند و چقدر موجودی دارند که می تواند بر رشد اقتصاد تأثیر بگذارد.
  • گزارش‌های مربوط به فروش خانه‌های نوساز می‌تواند نشان دهد که بازار مسکن چقدر قوی است و بر نحوه تعیین نرخ‌های بهره تأثیر می‌گذارد.
  • شاخص های پیشرو: گزارش شاخص های پیشرو مانند قیمت سهام، بازده اوراق قرضه و عرضه پول می تواند جهت گیری اقتصاد را در آینده نشان دهد.

درک رویدادهای اقتصادی آتی و چگونگی تأثیر آنها بر بازار ضروری است. به خاطر داشته باشید که این به هیچ وجه یک فهرست جامع نیست و بسته به منبع، یک تقویم اقتصادی مجموعه وسیعی از رویدادهای اقتصادی اضافی را شامل می شود.

کانال تقویم اقتصادی فارکس

معمولاً تحلیل گران مطرح که در زمینه آموزش و ارائه دوره های فراگیری فارکس فعالیت دارند در پلتفرم های مجازی نیز فعالیت گسترده‌ ای دارند. از آن جایی که تقویم اقتصادی یکی از ابزارهای مهم برای تحلیل و پیش بینی بازار می باشد و آموزش و خواندن آن برای تازه کارها ضرورت دارد. کانال های متعددی برای ارائه تقویم اقتصادی و گزارش اخبار و رویدادهای مهم اقتصادی و سیاسی در جهان و مرتبط با ارزها ایجاد کرده اند و دانشجویان و معامله گران می توانند با عضویت در این کانال ها از اخبار روز و تقویم اقتصادی مطلع شوند.

نحوه استفاده از تقویم اقتصادی فارکس

امروزه بازار فارکس یک بازار مالی تجاری بسیار مهم در سراسر دنیا و از جمله کشور ایران محسوب می ‌شود همین امر موجب شده تا معامله گران ایرانی بسیاری به این بازار ورود کنند و به معامله در آن بپردازند. یک ابزار مفید برای معامله گران و سرمایه گذارانی که مایلند در جریان رویدادهای اقتصادی آتی و تأثیر بالقوه آنها بر بازارهای مالی باشند، تقویم اقتصادی است. در اینجا چند روش موثر برای استفاده از تقویم فارکس اشاره می کنیم :

  1. رویدادهای کلیدی را شناسایی کنید: رویدادهایی را در نظر بگیرید که پتانسیل تأثیرگذاری بر جفت ارزهایی که معامله می کنید دارند. به تصمیمات نرخ بهره، گزارش های تولید ناخالص داخلی و سایر اطلاعات منتشر شده در بازار توجه زیادی داشته باشید.
  2. معاملات خود را برنامه ریزی کنید: از تقویم برای برنامه ریزی از قبل برای معاملات خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر از تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره آگاه هستید، می‌توانید قبل یا بعد از اعلام، وارد یا خارج شوید.
  3. برآوردهای اجماع برای شاخص های اقتصادی را بررسی کنید، که معمولاً میانگین پیش بینی های چندین اقتصاددان است. اجماع را با داده های واقعی وقتی در دسترس قرار گرفت مقایسه کنید، زیرا تفاوت های بزرگ با اجماع می تواند باعث تغییرات بزرگ در بازار شود.
  4. بررسی نوسانات: تأثیر بازار پیش‌بینی‌شده یک رویداد را بررسی کنید، که معمولاً با نماد یا کد رنگی مانند قرمز (تأثیر زیاد)، زرد (تأثیر متوسط) یا سبز (تأثیر کم) نشان داده می‌شود. این می تواند به شما در پیش بینی نوسانات بازار در زمان رویداد کمک کند.
  5. توجه داشته باشید که رویدادهای اقتصادی می توانند سایر بازارهای مالی از جمله سهام، کالاها و اوراق قرضه را نیز تحت تاثیر قرار دهند. این می تواند به طور غیر مستقیم بر بازار ارزی که در آن معامله می کنید تأثیر بگذارد.
  6. علاوه بر رویدادهای ذکر شده در تقویم، باید هرگونه اخبار یا اطلاعیه هایی را که ممکن است بر بازار تأثیر بگذارد نظارت کنید.
  7. استفاده از داده های تاریخی: تقویم های خاصی داده های تاریخی را ارائه می دهند که برای تجزیه و تحلیل واکنش های گذشته بازار به رویدادهای خاص مفید است. این می تواند به شما در شناخت الگوها و تصمیم گیری آگاهانه تر در معاملات کمک کند.
  8. می‌توانید در بسیاری از تقویم‌های اقتصادی برای رویدادهای آینده یادآوری تنظیم کنید تا مطمئن شوید اخبار مهم را از دست ندهید.
  9. بیش از یک منطقه زمانی را زیر نظر داشته باشید. کشورها و مناطق مختلف داده‌های اقتصادی را در زمان‌های مختلف منتشر می‌کنند، بنابراین تقویم را برای رویدادها در مناطق زمانی مناسب بررسی کنید.
  10. تقویم را مرتباً بررسی کنید: رویدادهای اقتصادی می‌توانند مرتباً تغییر کنند و رویدادهای جدید را می‌توان بدون اطلاع کمی اضافه کرد، بنابراین برای به‌روز ماندن، مرتباً تقویم را بررسی کنید.
  11. در ارتباط با سایر ابزارهای معاملاتی، مانند تحلیل تکنیکال و شاخص های احساسات بازار، یک تقویم اقتصادی یک منبع ارزشمند است. این می تواند به شما کمک کند تا در مورد بازار بیشتر بدانید و تصمیمات بهتری اتخاذ کنید.
  12. مدیریت ریسک: همیشه باید یک برنامه مدیریت ریسک خوب داشته باشید. این به شما کمک می کند تا ضررهای احتمالی را به حداقل برسانید و سودهای احتمالی را به حداکثر برسانید.
  13. بازار را رصد کنید: بازار و همچنین رویدادهای مهم دیگر مانند تحولات سیاسی، بلایای طبیعی و سایر رویدادهایی که می توانند بر بازار تأثیر بگذارند را مشاهده کنید.

مهم است که به خاطر داشته باشید که یک تقویم اقتصادی یک منبع قطعی اطلاعات نیست، بلکه یک راهنما است. همچنین ذکر این نکته ضروری است که شاخص های مختلف اقتصادی می توانند درجات مختلفی از اهمیت داشته باشند، و همیشه توصیه می شود که تحقیقات خود را انجام دهید و تأثیر یک رویداد را برای خود ارزیابی کنید.

برای آموزش تقویم اقتصادی فارکس چه کاری انجام دهیم؟

اگر مدت زیادی از حضور شما در بازار فارکس می‌ گذرد حتماً تا کنون به اهمیت استفاده از تقویم اقتصادی فارکس پی برده‌ اید. برای آموزش و استفاده از تقویم اقتصادی علاوه بر این که نرم افزار آن در گوگل پلی و سایت های متعدد موجود می باشد اغلب صاحب ‌نظران و اساتید فعال در حوزه آموزش بازار فارکس اقدام به ارائه تقویم اقتصادی به صورت آنلاین کرده است. معامله گران می توانند با مطالعه مطالب مرتبط در رابطه با آموزش این تقویم و همچنین کلیپ های متعددی که در رابطه با آموزش تقویم فارکس توسط اساتید ساخته و ارائه شده است به یادگیری این تقویم و چگونگی استفاده از آن بپردازند. چرا که تقویم اقتصادی فارکس یک ابزار مهم در تحلیل فاندامنتال محسوب می شود و تاثیر زیادی در نوسانات قیمت و بازار فارکس دارد.

تحلیل تقویم اقتصادی فارکس فارسی

تحلیل تقویم اقتصادی فارکس فارسی

تحلیل تقویم اقتصادی فارکس فارسی ایران بورس. در این قسمت تحلیل تقویم فارکس به شما معرفی می کنیم و 4 روش برای انجام معامله با تقویم اقتصادی به شما می آموزیم.

یک تقویم اقتصادی می تواند منبع مفیدی برای معامله گران و سرمایه گذارانی باشد که به دنبال تصمیم گیری آگاهانه در مورد خرید و فروش دارایی هستند. شناسایی رویدادهای کلیدی که احتمالاً تأثیر قابل توجهی بر بازارهایی که معامله می کنید، اولین قدم است. به تصمیمات نرخ بهره، گزارش های تولید ناخالص داخلی و سایر اطلاعات منتشر شده در بازار توجه زیادی داشته باشید. از تقویم برای برنامه ریزی از قبل برای معاملات خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر از تصمیم‌گیری در مورد نرخ بهره آگاه هستید، می‌توانید قبل یا بعد از اعلام، وارد یا خارج شوید. برآوردهای اجماع برای شاخص های اقتصادی را با داده های واقعی در هنگام انتشار مقایسه کنید، زیرا انحراف قابل توجهی از اجماع می تواند منجر به حرکت قابل توجهی در بازار شود.

مرحله بعدی در تجزیه و تحلیل یک تقویم اقتصادی برای تجارت، نظارت بر نوسانات و تنظیم هشدارها است. تأثیر بازار پیش‌بینی‌شده یک رویداد را بررسی کنید، که معمولاً با نماد یا کد رنگی مانند قرمز (تأثیر زیاد)، زرد (تاثیر متوسط) یا سبز (تأثیر کم) نشان داده می‌شود. این می تواند به شما کمک کند تا نوسانات بازار را در زمان رویداد پیش بینی کنید. تقویم‌های اقتصادی متعدد شما را قادر می‌سازد تا برای رویدادهای آتی هشدار تنظیم کنید و از از دست دادن اطلاعیه‌های مهم جلوگیری کنید. به خاطر داشته باشید که کشورها و مناطق مختلف داده های اقتصادی را در زمان های مختلف منتشر می کنند، بنابراین تقویم را برای رویدادها در مناطق زمانی مناسب بررسی کنید. علاوه بر این، داده های تاریخی و شاخص های احساسات بازار می توانند برای به دست آوردن درک عمیق تر از بازار و تصمیم گیری آگاهانه تر مورد استفاده قرار گیرند.

4 روش برای تحلیل تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی:

  1. carry trading :
    معاملات کری تریدینک نمونه ای از یک استراتژی تجاری است که از یک تقویم اقتصادی استفاده می کند. معاملات کری تریدینک استراتژی است که شامل استقراض وجوه به ارزی با نرخ بهره پایین و سرمایه گذاری آن در ارزی با نرخ بهره بالاتر است. هدف به دست آوردن سود است که تفاوت بین این دو نرخ بهره است.
    برای مثال، فرض کنید که یک سرمایه‌گذار می‌خواهد بین دلار آمریکا و ین ژاپن معامله کند. دلار آمریکا نسبت به ین ژاپن نرخ بهره نسبتا بالایی دارد. بنابراین، یک سرمایه گذار دلار آمریکا را با نرخ بهره پایین قرض می کند و آن را به ین ژاپن تبدیل می کند که نرخ بهره بالاتری دارد. با سرمایه گذاری ین ژاپن در اوراق قرضه یا سایر دارایی های پربازده، می توان تفاوت بین این دو نرخ بهره را به دست آورد.
    برای اجرای این استراتژی، سرمایه گذار تصمیمات نرخ بهره فدرال رزرو و بانک ژاپن را با استفاده از یک تقویم اقتصادی نظارت می کند. علاوه بر این، آنها بر انتشار داده های اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی، تورم و ارقام اشتغال نظارت می کنند که می تواند بر تصمیمات نرخ بهره تأثیر بگذارد. زمانی که پیش بینی می شود فدرال رزرو نرخ بهره را افزایش دهد، سرمایه گذار وارد معاملات کری تریدینک می شود و زمانی که پیش بینی می شود بانک ژاپن نرخ بهره را افزایش دهد، سرمایه گذار از تجارت خارج می شود.
  2. News trading :
    نمونه دیگری از استراتژی معاملاتی که از تقویم اقتصادی استفاده می کند، تجارت خبری است. این استراتژی شامل بهره گیری از نوسانات ناگهانی بازار ناشی از اخبار یا اطلاعیه های غیرمنتظره است. به عنوان مثال، زمانی که گزارش تولید ناخالص داخلی آن کشور بیش از انتظارات باشد، ارزش پول یک کشور افزایش می یابد. تاجری که از این استراتژی استفاده می‌کند، یک تقویم اقتصادی را بررسی می‌کند تا مشخص کند چه زمانی داده‌های مهم مانند گزارش‌های تولید ناخالص داخلی، حقوق و دستمزد غیرکشاورزی و اعداد تورم منتشر می‌شوند و سپس معاملات را بر اساس آن انجام می‌دهند.
  3. Volatility trading :
    معاملات نوسان سومین نمونه از استراتژی معاملاتی است که از یک تقویم اقتصادی استفاده می کند. این استراتژی شامل بهره گیری از نوسانات ناگهانی بازار ناشی از اعلامیه ها یا رویدادهای پیش بینی نشده است. به عنوان مثال، زمانی که بانک مرکزی یک کشور با افزایش یا کاهش نرخ بهره بازار را غافلگیر می کند، جفت ارزهای همبسته احتمالاً نوسانات بیشتری را تجربه خواهند کرد. معامله‌گری که از این استراتژی استفاده می‌کند، یک تقویم اقتصادی را برای شناسایی رویدادهای مهم، مانند تصمیم‌گیری‌های نرخ بهره، بررسی می‌کند و سپس موقعیت‌ها را بر اساس این رویدادها باز یا بسته می‌کند.
  4. تحلیل بنیادی :
    تحلیل بنیادی چهارمین نمونه از استراتژی معاملاتی است که از یک تقویم اقتصادی استفاده می کند. این استراتژی مستلزم تجزیه و تحلیل داده های اقتصادی، مانند تولید ناخالص داخلی، تورم، و نرخ اشتغال، برای به دست آوردن بینشی در مورد سلامت کلی اقتصاد و پیش بینی حرکات بازار آینده است. معامله‌گری که از این استراتژی استفاده می‌کند، برای اطلاع از زمان انتشار داده‌های مهم، به تقویم اقتصادی نگاه می‌کند. سپس معامله گر به داده ها در زمینه داده های گذشته و سایر شاخص های بازار نگاه می کند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که این تنها نمونه ای از یک استراتژی تجاری است که از یک تقویم اقتصادی استفاده می کند. بسیاری دیگر وجود دارد علاوه بر این، ضروری است به یاد داشته باشید که شاخص های مختلف اقتصادی می توانند سطوح مختلفی از اهمیت داشته باشند و همیشه توصیه می شود که تحقیقات خود را انجام دهید و تأثیر یک رویداد را برای خود ارزیابی کنید. همچنین، همیشه یک برنامه محکم برای مدیریت ریسک داشته باشید، زیرا پیش بینی رویدادهای اقتصادی ممکن است دشوار باشد.

بهترین سایت برای تقویم اقتصادی فارکس چیست؟

بهترین سایت تقویم اقتصادی در واقع سایتی است که تمامی رویدادها و وقایع مهم را مورد توجه قرار دهد و این اطلاعات را در اختیار کاربران بگذارد. علاوه بر این بسیار مهم است که این اطلاعات به زبانی ساده و قابل فهم که برای همه معامله گران قابل درک باشد ارائه شده باشد. همچنین برخی از سایت ها در تقویم اقتصادی شان علاوه بر درج اطلاعات توضیحات و روش های تحلیل و تفسیر آن را نیز قرار داده اند و این به معامله گران این امکان را می دهد که علاوه بر اطلاع از وقایع مهم میزان تاثیر گذاری آن را بر بازار نیز بتوانند ارزیابی و پیش‌ بینی کنند.

وب سایت های زیادی وجود دارند که تقویم های اقتصادی را ارائه می دهند. در اینجا 8 مورد از محبوب ترین سایت تقویم فارکس به شما معرفی می شوند:

  1. Investing.com :
    این وب سایت یک تقویم اقتصادی جهانی را ارائه می دهد که شامل رویدادهایی از سراسر جهان است. همچنین اطلاعاتی در مورد گذشته دارد و به شما امکان می دهد برای رویدادهای آینده یادآوری تنظیم کنید.
  2. فارکس فکتوری Forex Factory :
    این وب سایت به طور خاص برای معامله گران فارکس طراحی شده است و تقویمی را ارائه می دهد که رویدادهای مرتبط با بازار ارز را پوشش می دهد. همچنین مکانی برای معامله گران برای صحبت در مورد رویدادهای آینده و چگونگی تأثیر آنها بر بازار دارد.
  3. FXStreet :
    این وب سایت یک تقویم اقتصادی ارائه می دهد که رویدادهای سراسر جهان را پوشش می دهد. همچنین شامل بخشی برای به روز رسانی و تحلیل اخبار اقتصادی در زمان واقعی است.
  4. Trading Economics :
    این وب سایت یک تقویم اقتصادی ارائه می دهد که رویدادهای سراسر جهان را پوشش می دهد. همچنین شامل داده های تاریخی و توانایی مقایسه داده های کشورهای مختلف است.
  5. DailyFX :
    این وب‌سایت که توسط FXCM اداره می‌شود، دارای یک فید و تحلیل اقتصادی در زمان واقعی و همچنین یک تقویم اقتصادی است که رویدادهایی را نشان می‌دهد که بر بازار ارز تأثیر می‌گذارد.
  6. Econoday :
    این وب سایت یک تقویم اقتصادی ارائه می دهد که رویدادهای سراسر جهان و داده های تاریخی را پوشش می دهد. همچنین شامل بخشی برای برآوردهای اجماع و بازنگری برای شاخص های کلیدی است.
  7. The Economic Times :
    این وب سایت یک تقویم اقتصادی ارائه می دهد که رویدادهای هند را پوشش می دهد و همچنین به روز رسانی و تحلیل اخبار اقتصادی را در زمان واقعی ارائه می دهد.
  8. بلومبرگ Bloomberg :
    این وب‌سایت یک تقویم اقتصادی ارائه می‌کند که رویدادهای سراسر جهان و همچنین داده‌های تاریخی و به‌روزرسانی‌ها و تحلیل‌های اخبار اقتصادی را به صورت لایو پوشش می‌دهد.

اینها فقط چند نمونه از وب سایت های محبوب تقویم اقتصادی هستند و منابع بسیار دیگری نیز در دسترس هستند. مهم است که در نظر داشته باشید که منابع مختلف ممکن است سطوح دقت متفاوتی داشته باشند، بنابراین همیشه ایده خوبی است که با چندین منبع مشورت کنید و خودتان تحقیق کنید تا تصویر کامل تری از یک رویداد به دست آورید.

تقویم اقتصادی فارکس تایم

بروکر فارکس تایم یکی از بروکر های مطرح و مهم در بازارهای مالی محسوب می شود. در این بروکر برای کاربران و مشتریان فعال تقویم اقتصادی ارائه شده است و در این تقویم لیستی از روزها و زمان هایی که هر کشور آخرین اطلاعات خود را برای عموم منتشر می کنند وجود دارد. این اطلاعات مالی معمولاً با فرمتی آسان ارائه می شود تا همه معامله گران به راحتی بتوانند آن ها را مطالعه و درک کند و احتیاجی به داشتن دانش تخصصی برای درک این اطلاعات نداشته باشد.

تقویم اقتصادی فارکس امروز

در اکثر بروکرها و همچنین برخی از سایت های فعال در حوزه بازار فارکس تقویم های اقتصادی آنلاین و بروز برای دسترسی راحت و آسان کاربران به این تقویم و آگاهی از رویداد ها و وقایع مهم تجاری و اقتصادی ایجاد شده‌ اند. همچنین معامله گران می ‌توانند با ورود به سایت‌ های مرتبط با آن از تقویم اقتصادی روز بهره ببرند و از اطلاعات و مطالب درج شده در آن در جهت پیش بینی بازار و مدیریت معامله بهره ببرند.

دانلود برنامه تقویم forex

معامله ‌گران می ‌توانند برای دسترسی راحت تر و همچنین شخصی سازی تقویم اقتصادی مطابق نیازشان این برنامه را دانلود کرده و بر روی سیستم عامل خود نصب کند تا همواره و هر طور که بخواهند از آن استفاده کنند. برای دانلود برنامه تقویم اقتصادی می ‌توانید به گوگل پلی، گوگل اپ و سایر اپلیکیشن های نرم افزاری مراجعه کنید و این برنامه را نصب و مورد استفاده قرار دهید.

تقویم اقتصادی فارکس چه مواردی نشان داده می شود؟

تقویم اقتصادی فارکس چه مواردی نشان داده می شود؟

تقویم رویدادهای اقتصادی آتی، از جمله انتشار داده ها، جلسات سیاست گذاری، و سخنرانی های رسمی بانک مرکزی. این رویدادها شامل تصمیمات نرخ بهره، گزارش های تولید ناخالص داخلی، ارقام تورم و داده های اشتغال و غیره است. به طور معمول، تقویم حاوی تاریخ، زمان، و تأثیر بازار پیش‌بینی‌شده هر رویداد، و همچنین مقادیر قبلی و اجماع برای انتشار داده‌ها است. علاوه بر اطلاعات تاریخی و امکان تنظیم یادآوری برای رویدادهای آینده، برخی از تقویم ها شامل داده های تاریخی نیز می شوند.

تأثیر رویدادهای اقتصادی بر بازارهای مالی، از جمله بازارهای ارز، سهام، اوراق قرضه و کالا، می تواند قابل توجه باشد. به عنوان مثال، تصمیم بانک مرکزی بر نرخ بهره می تواند بر ارزش یک ارز تاثیر بگذارد، در حالی که یک گزارش تولید ناخالص داخلی می تواند سلامت کلی یک اقتصاد را نشان دهد و بر قیمت سهام تاثیر بگذارد. یک تقویم اقتصادی می تواند به معامله گران و سرمایه گذاران کمک کند تا معاملات خود را برنامه ریزی کنند و با فهرست کردن رویدادهای آینده و چگونگی تأثیر آنها بر بازار، به روز در بازار بمانند.

کدام دسته از معامله ‌گران بیشتر به این تقویم ها نیاز پیدا می کنند؟

تقویم اقتصادی در اصل بخشی از تحلیل فاندامنتال محسوب می شود. با وجود این که در بازار فارکس استفاده از تحلیل فاندامنتال و تحلیل تکنیکال در کنار هم برای تحلیل و پیش بینی بازار باید مورد استفاده قرار گیرد تا بتوان در معامله موفق شد و کسب سود کرد. اما برخی از معامله گران معتقد به تحلیل فاندامنتال هستند و برای پیش‌ بینی بازار بیشتر به آن تکیه می کنند. بنابراین برای این دسته از معامله گران تقویم اقتصادی از اهمیت زیادی برخوردار است و باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

چرا این نوع تقویم از محبوبیت بالایی برخوردار است؟

هدف همه معامله ‌گران و تریدرهای فعال در بازار مالی و فارکس کسب سود و درآمد از معاملاتشان می باشد. بنابراین هر ابزاری که به این امر کمک کند از اهمیت زیادی برخوردار است و مورد توجه معامله گران قرار می ‌گیرد و از آن جایی که در تقویم اقتصادی یکی از ابزارهای مهم به عنوان منبع اطلاعاتی و ابزاری برای پیش بینی بازار می باشد و همواره مورد استفاده معامله گران قرار دارد.

سوالات متداول

سوالات متداول

  1. اهمیت تقویم اقتصادی فارکس برای چیست؟

    اطلاعات آن برای پیش بینی و تحلیل بازار مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

  2. تقویم اقتصادی فارکس چیست؟

    تقویم اقتصادی شامل اخبار اقتصادی در روزهای آینده می باشد.

  3. تقویم اقتصادی جزء کدام یک از تحلیل های بازار فارکس می باشد؟

    تقویم اقتصادی جزئی از تحلیل فاندامنتال می باشد.

  4. برای دانلود برنامه تقویم اقتصادی چه باید کرد؟

    معامله گران می توانند این برنامه را از گوگل پلی و گوگل اپ دانلود کنند و یا از طریق سرچ در گوگل

  5. بهترین تقویم اقتصادی چیست؟

    این به اهداف شما برای یک تقویم اقتصادی بستگی دارد. بهترین تقویم اقتصادی وجود ندارد. کاملاً به ترجیحات و نیازهای کاربر بستگی دارد. بهترین سایت تقویم اقتصادی : Trading Economics، FXStreet، Forex Factory، Investing.com

5/5 - (2 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *