نماد وخودرو (گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو) با تحلیل کامل و ارزش قیمت سهام

شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (وخودرو)

شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو با نماد وخودرو در بازار بورس ایران، فعالیت حرفه ای و رسمی خود را از سال 1378 شروع کرد. این شرکت در ابتدا با نام شرکت گسترش صنایع ایران خودرو فعالیت می کرد و طی مصوبه ای در سال 1382، نام خود را به شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو تغییر داد و به تأسیس، توسعه، راهبری، و سرمایه گذاری بر شرکت های مختلفی در صنایع مرتبط پرداخت. سیاست این شرکت در امور بازرگانی و سرمایه گذاری در سطوح مختلف بخش های اقتصادی ملی است و با هدف سوددهی پربازده برای کشور فعالیت می کند.

ارزش سهام وخودرو (شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو) در بازار بورس چقدر است ؟

ارزش سهام وخودرو (شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو) در بازار بورس چقدر است ؟

ارزش سهام وخودرو در بازار بورس ایران به طور کلی و تا این لحظه، 1،755،638،316 ریال برآورد شده و بسته به تغییرات بازار، این عدد پیوسته در حال به روز رسانی است. حجم معاملات صورت گرفته در بازار در زمان نگارش این مطلب، 195،079 میلیون بوده و تعداد معاملات به بیش از 4،427 عدد رسید. ناگفته نماند که این عدد در بازار در حال افزایش است. سهام شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو با نماد وخودرو ، در بازه قیمت 5،820 ریال خرید و فروش می شود.

نکته : پیشنهاد می کنیم مقاله آموزش تحلیل صورت مالی را از لینک مربوطه مطالعه کنید تا بتوانید به صورت حرفه ای به تحلیل بازار سرمایه و شرکت ها همچون شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو بپردازید.

هیأت مدیران گروه صنعتی ایران خودرو

هیأت مدیران گروه صنعتی ایران خودرو

تیم هیأت مدیران گروه صنعتی ایران خودرو(وخودرو) شامل چهار عضو است:

  • غلامحسین زارع نژاد که سمت مدیر عامل شرکت ایران خودرو را بر عهده دارد و علاوه بر این شرکت، ریاست هیأت مدیره شرکت های صنعتی دیگری مثل شرکت کابل خودرو سبزوار، شرکت اگزوز خودرو خراسان، شرکت رینگ سازی مشهد نیز در سوابق کاری ایشان ثبت شده است.
  • عباس ملکی طهرانی، که علاوه بر عضویت هیأت مدیره در شرکت های زیرمجموعه شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، با همراهی علیرضا کمیزی، عضویت هیأت مدیره اصلی این شرکت را نیز عهده دار است.
  • علاوه بر اعضای هیأت مدیران این شرکت، مدیران زیر مجموعه شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو به شرح زیر هستند:
  • معاونین شرکت، که عبارتند از امیرحسین شاکرین با سمت معاون توسعه و پشتیبانی شرکت ها، و سعید رضا پناه با سمت معاون اقتصادی و سرمایه گذاری می شود.
  • مدیران زیرمجموعه معاونین، که شامل فریناز اکبری با سمت مدیر توسعه کسب و کار، احمد شیخ الملوکی با سمت مدیر مالی، سید رضا نداف با سمت مدیر امور مجامع و تلفیق، محسن نظیری پور با سمت مدیر پشتیبانی و نظارت بر شرکت ها، طاهره اسلامی با سمت مدیر منابع انسانی، اداری و پشتیبانی، جواد کاظمی با سمت سرپرست مدیر سرمایه گذاری و سهام می شود.
  • مدیران مستقل شرکت، از جمله وحیدرضا متابعان با سمت مدیر حوزه مدیرعامل، مهدی کماسی با سمت مدیریت فناوری اطلاعات، ویدا پرویزی با سمت مدیر برنامه ریزی راهبردی و سیستم ها، و علیرضا موگویی با سمت مدیر حراست.
سهامداران گروه صنعتی ایران خودرو (وخودرو)

سهامداران گروه صنعتی ایران خودرو (وخودرو)

گروه صنعتی ایران خودرو در مدت سال های فعالیت خود در کشور اقدام به راه اندازی یا توسعه شرکت های مختلفی نموده است که این شرکت ها به دو گروه وابسته و زیرمجموعه تقسیم می شوند.

شرکت های وابسته، که شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو درصدی از سهام آن ها را در اختیار دارد:

  1. شرکت الکتریک خودرو شرق یکی از سهامداران وخودرو می باشد که در سال 1352 فعالیت خود را آغاز کرد، به تولید و ساخت قطعات مربوط به خودرو می پردازد و در بازار بورس ایران دارای سهام است. گروه صنعتی ایران خودرو، 13،28% از سهام این شرکت را در اختیار دارد.
  2. بانک پارسیان، که در سال 1380 آغاز به فعالیت نمود و در حال حاضر تا 15،840،000،000،000
    ریال سرمایه کسب نموده و مقدار 8،29% از سهام این بانک متعلق به شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو است.
  3. شرکت توسعه و عمران شهرستان نائین، که در سال 1376 شروع به کار نموده و کلیه خدمات مرتبط با صنایع فولاد و فلزات و قطعات وابسته را در بر می گیرد. 28،3% از سهام این شرکت در اختیار شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو است.
  4. شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران خمین گستر، که در سال 1381 کار خود را آغاز کرد و به بهره برداری و ساخت رینگ های آلومونیومی می پردازد. 42،1% از سهام این شرکت در اختیار شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو است.
  5. شرکت سرمایه گذاری سمند، که پس از شروع به کار رسمی خود در سال 1383 به کلیه امور مرتبط با سرمایه گذاری، خرید و فروش اوراق و سهام، و راه اندازی یا توسعه پروژه های مختلف پرداخته است. شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو 30% از سهام این شرکت را در بر دارد.
  6. شرکت شیشه های ایمنی به نور، که از سال 1375 تاکنون مشغول به فعالیت در زمینه های ساخت و پخش انواع شیشه و انجام خدمات فنی-مهندسی می باشد. شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو 14،3% از سهام این شرکت را دارا می باشد.
شرکت های زیرمجموعه یا تابعه شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو

شرکت های زیرمجموعه یا تابعه شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو

شرکت های زیرمجموعه یا تابعه شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، که بیش از 50% یا کل سهام آن ها متعلق به این شرکت است:

  1. شرکت کارگزاری رسمی بیمه نسیم صبح امید نیز زیرمجموعه وخودرو است که در سال 1394 با موضوع فعالیت در کلیه امور بیمه مربوط به اشخاص، اموال، مسئولیت، و اتومبیل زیر نظر گروه صنعتی ایران خودرو کار خود را به طور رسمی آغاز نمود. از مدیران این شرکت می توان به آقایان داود مقدم، حسن جلینی، و مهدی سامری نام برد. 100% از سهام این شرکت متعلق به ایران خودرو است.
  2. شرکت بیمه فردا (نماینده رسمی بیمه آسیا)، که در ابتدا با نام نامداران آغاز به کار نمود و سپس در سال 1379 نام خود را به بیمه فردا تغییر داد. این شرکت به صدور کلیه بیمه نامه های مختلف می پردازد و 98% از سهام آن به شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو تعلق دارد.
  3. شرکت خدمات بیمه ایران خودرو، که با 100% سهام در اختیار شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو است و یکی از نمایندگان بیمه پارسیان می باشد. این شرکت به مشاوره، صدور، و ارائه انواع خدمات مرتبط با بیمه پرداخته و از سال 1381 مشغول به فعالیت در این زمینه است.
  4. شرکت حمایت گستر ایران خودرو، که در ابتدا از سال 1384 با نام تجاری لیزینگ خودرو کار کرج فعالیت می کرد، پس از انجام تغییراتی، با 40% سهام، تحت حمایت گروه صنعتی ایران خودرو، با نام حمایت گستر ایران به خودرو فعالیت خود ادامه داد. امور بازرگانی، سرمایه گذاری، مشاوره، خرید و فروش و … از جمله اقدامات این شرکت می باشند.
  5. شرکت لیزینگ ایران خودرو، با 50% سهام، یکی دیگر از شرکت های زیرمجموعه گروه صنعتی ایران خودرو است. این شرکت از سال 1382 تاکنون به صورت اقساطی یا اجاره به شرط تملیک، اقدام به واگذاری خودروهای سواری به مشتریان کرده است.
  6. شرکت مهندسی بازرگانی ارزش آفرینان نوین آرا در سال 1387 آغاز به کار کرد. 99،8% از سهام این شرکت در اختیار شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو است و در زمینه های خدمات صادرات و واردات قطعات خودرو فعالیت می کند.
  7. شرکت توسعه فروش خودروکار با 66،7% از شرکت های زیرمجموعه گروه صنعتی ایران خودرو به شمار می رود. این شرکت در کلیه امور بازرگانی و صنایع فعالیت می کند.
  8. شرکت مهرکام پارس با در اختیار گذاشتن 44،84% از سهام خود به شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو(وخودرو)، از سال 1369 مشغول به فعالیت در زمینه تولید و ساخت لوازم بدنه داخل و خارج خودرو و همچنین در بازار بورس نیز دارای سهام است.
  9. شرکت پلاستیک های مهندسی درخشان ساز، با 100% سهام در اختیار شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو می باشد و به بهره برداری از مواد پلیمری و معدنی برای تولید مواد پلاستیک مرتبط با صنایع خودرو می پردازد.
  10. شرکت محورسازان ایران خودرو از سال 1343 با بیش از 56 سال سابقه مشغول به فعالیت است. 36% از سهام این شرکت در اختیار گروه صنعتی ایران خودرو است و در حوزه تولید اتوبوس و مینی بوس و قطعات مرتبط با خودرو فعالیت دارد و سهام آن نقش بسزایی در بازار بورس ایران ایفا کرده است.
  11. شرکت نیرو محرکه که از سال 1364 مشغول به فعالیت است، نامی آشنا در تولید موتورسیکلت دارد و در حال حاضر، تولیدکننده اصلی گیربکس اتوماتیک در ایران است. 39،77% از سهام آن در اختیار گروه صنعتی ایران خودرو است و همچنان از شرکت های زیرمجموعه این مجتمع تولیدی به شمار می رود. سهام شرکت نیرومحرکه در بازار بورس ایران دارای اعتبار است.
  12. صنایع ریخته گری ایران خودرو، از سال 1385 به طور رسمی اقدام به تولید قطعات مرتبط و یدکی خودروهای سواری نمود و شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو 100% سهام آن را در اختیار دارد.
  13. شرکت ریخته گری آلومینیوم ایران خودرو از سال 1379 تاکنون مشغول به فعالیت در حوزه تولید و ساخت قطعات آلومینیومی خام و قطعات مرتبط با خودرو است و علاوه بر تولید برای داخل کشور، به انجام امور صادرات نیز بر بازار تسلط دارد. 100% سهام این شرکت در اختیار گروه صنعتی ایران خودرو می باشد.
  • همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله قیمت گذاری سهام را برای کسب اطلاعات بیشتر حتما مطالعه کنید.
خرید و فروش سهام وخودرو از چه روش هایی ممکن است ؟

خرید و فروش سهام وخودرو از چه روش هایی ممکن است ؟

برای خرید و فروش سهام وخودرو، در درجه اول نیاز به دریافت کد بورس دارید. لازم است نسبت به ثبت نام و ورود اطلاعات مورد نیاز در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سِجام) اقدام کنید و سپس می توانید به صورت آنلاین خرید یا فروش سهام خود را انجام دهید. به طور کلی زمانی که شما در سامانه سجام ثبت نام می کنید فقط کافی است که یک بار تمام فرم ها و ضوابطی که از سوی شرکت بورس ایرات تعریف شده است را پر کرده و بپذیرید.

با این کار شما در آینده زمانی که بخواهید به صندوق های سرمایه گذاری و کارگزاری ها مراجعه کنید، نیازی نیست که تمام اطلاعات خود را از ابتدا وارد کنید و از اول تمام فرم ها را پر کنید زیرا اطلاعات شما در سایت بورسی ثبت شده است و روند کوتاه تری را باید طی کنید. همان طور که در ابتدای کار برای ثبت نام سجام اطلاعاتی نظیر شماره حساب، شماره موبایل، ادرس ایمیل، ادرس سکونت و اطلاعات کامل هویتی شما مورد نیاز است، این اطلاعات در سطح گسترده برای تمامی نهاد های مالی ثبت می شود و دیگر شما نیازی نخواهید داشت تا برای مراجعه به هر یک از ارگان های مربوطه، دوباره اطلاعات خود را شرح دهید.

همچنین می توانید با مراجعه به سامانه امور سهام داران شرکت گسترس سرمایه گذاری ایران خودرو(وخودرو)، امور مرتبط با سهام خود را پیگیری نمایید.

ورود به سامانه

ایکیدو

ایکیدو

قابل ذکر است که شرکت گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو وخودرو یا به اختصار همان ایکیدو، کار خود را در فالب یک هلدینگ سرمایه گذاری ان هم در زمینه خودرو و به خصوص ایران خودرو آغاز کرد. این شرکت بزرگ علاوه بر سرمایه گذاری های کلان و فکر شده و هم چنین مدیریت های قوی بر روی شرکت های تابعه هم چون شرکت هایی نظیر تولید کنندگان قطعه برای صنعت خودرو، و هم چنین تزریق پول به بخش های کناره مانند لیزینگ خودرو و بانکداری سعی داشت تا در پرتفوی خود تغییرات عمده ای را به وجود آورد و ضمن گسترش ان ارزشش را نیز بالا ببرد.

این شرکت سیاست های بزرگی را دنبال می کرد که یکی از این سیاست ها سرمایه گذاری امن در بخش تک صنعتی بود که با هدف کم کردن ریسک های سرمایه گذاری پا به این عرصه نهاد و به همین دلیل کار خود را در بورس گسترش و ارتقا داد و با این کار نه تنها پرتفوی خود را در بین شرکت های بورسی قوی تر کرد، بلکه باعث قدرت نقد شوندگی سهام شرکت های قطعه سازی که زیر مجموعه و تابعه گروه صنعتی ایران خودرو بودند نیز شد.

سیاست­ های عملیاتی

باید به این نکته توجه داشت که در همه جنبه های اقتصادی کشور، بازار بورس و سرمایه گذاری همیشه نقش به سزایی را ایفا می کند و تقریبا همیشه شاهد تقابل و درگیری سرمایه گذاران به منظور کنترل کردن بازه های ریسک پذیر و هم چنین سود مورد انتظار انان بوده است. در حال حاضر گشایش های اقتصادی تقریبا قابل قبولی از سوی دولت اعمال شده است که امیدواریم این بخش خودرویی را نیز مورد تغییرات مثبت قرار دهد زیرا در این شرکت بزرگ و صنعتی در زمینه خودرو، سعی شده است که تمام قیمت گذاری ها معقول و منطقی باشد که هم سود مورد انتظار سهام داران محقق شود و هم شرایط برای عامه مردم به سمت بهبودی برود. دلیل این امر این است که خانواده بزرگ ایکیدو بر اساس برنامه و چشم انداز بزرگ خود در حال حرکت است تا بتواند برای کشور و هم چنین هم وطنان عزیزمان گامی مثبت برداشته باشد.

برای آن که این هدف بزرگ تحقق یابد و در مسیر مثبتی حرکت کنیم، اقداماتی کاربردی را در نظر داریم تا بتواند به ما کمک کند که از عهده این امر خطیر براییم. اقدامتی که ما در نظر داریم بدین شرح است:

  • در ابتدا تمام سعی ما بر این است که برند خود را ارتقا داده و در سطح بین المللی به معرفی ان بپردازیم.
  • در قدم بعدی تمام سعی خانواده ایکیدو بر این است که گزارش های مالی و عملیاتی در حوزه بودجه بندی ها را بسیار شفاف ارائه دهد تا جای هیچ شک و شبهه ای را باقی نگذارد.
  • گام های بعدی ما بر این اساس است که طبق شرایط موجود قدم های موثری را در راستای ارزیابی جریان های نقدی که بر ارزش ذاتی سهام تاثیر گذارند را برداریم.
  • در قدم بعدی تمام سعی ما بر این است که در زمینه های مالی و اعتباری با توجه به ظرفیت های موجود در بازار سرمایه، انعطاف پذیری بیشتری داشته باشیم.
  • سعی می کنیم که عدم هماهنگی و تقارن را در زمینه اطلاعاتی که تاثیر مستقیم و موازی با اطمینان و اعتماد سرمایه گذاران دارد را بسیار کم کرده و به حداقل برسانیم.
  • تبدیل و هم چنین پیشرفته کردن و بهینه سازی ثروت های غیر مولد به مولد و به فروش گذاشتن دارایی هایی که فعلا ضرورتی ندارند.
  • سعی در تقویت کردن هدفمند و برنامه ریزی شده نظام مدیریت بازار سهام
  • یک پارچگی و هم سو بودن شرکت های تابعه برای تحقق اقدامات از پیش تعیین شده در جهت ارتقای سطح کیفی آن
  • هدف گذاری های منطقی برای مدیریت کردن به نحو احسن دارایی های خود و هم چنین بدهی های شرکت

راه های ارتباط با گروه صنعتی ایران خودرو

شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو در تهران یا وخودرو ، بلوار آفریقا، بلوار گلشهر، پلاک 34 واقع شده است. تلفن تماس این مجموعه 02122059548 تا 52 است و همچنین پست الکترونیک این شرکت برای ارتباط با مشتریان بدین شرح می باشد: [email protected]

پیشنهاد ایران بورس به شما

پیشنهاد ایران بورس به شما

ما پیشنهاد می کنیم به آموزش تحلیل تکنیکال و همچنین آموزش تحلیل بنیادی که در سایت قرار داده ایم مراجعه کنید. این آموزش به شما کمک خواهد کرد تا در بازار سرمایه حرفه ای تر عمل کنید. با ایران بورس همراه باشید …

سوالات متداول

سوالات متداول

  1. آیا برای خرید و فروش سهام وخودرو به کد بورسی نیاز است؟

    بله برای خرید و فروش هر نوع از سهام های در بازار بورس مانند وخودرو، کد بورسی مورد نیاز است.

  2. چه شرکت هایی با عنوان شرکت های تابعه ایران خودرو معرفی شده اند؟

    شرکت کارگزاری رسمی بیمه نسیم صبح امید، شرکت بیمه فردا، شرکت بیمه ایران خودرو و …

  3. در حال حاضر نماد وخودرو چه بازه ریالی را به خود اختصاص داده است؟

    در حال حاضر سهام این شرکت که با نماد وخودرو عرضه شده است با قسمت 5820 ریال داد و ستد می شود.

به این مقاله امتیاز دهید :

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *