ارزهای دیجیتال

شرایط اخذ مجوز صرافی آنلاین چیست؟ + صرافی های آنلاین دارای مجوز

مجوز صرافی آنلاین

امروزه ارز ها نقش پر رنگی را در زندگی ما ایفا می کنند. از این رو اکثریت افراد، به دنبال صرافی های معتبری می گردند که مجوز صرافی آنلاین را داشته باشند تا بتوانند با اطمینان، از طریق این صرافی ها به خرید ارز های گوناگون بپردازند. به همین دلیل مجوز فعالیت رسمی برای صرافی ها، از لازمه های انجام معاملات توسط آن ها می باشد. در ادامه در مورد شرایط لازم برای کسب مجوز و همچنین صرافی های دارای مجوز صحبت خواهیم کرد.

مجوز صرافی آنلاین وجود دارد؟

مجوز صرافی آنلاین وجود دارد؟

صرافی ها مکان هایی هستند که در آن ها می توان به مبادله ارز ها پرداخت. می توان گفت که برای ارز های گوناگون، صرافی های مختلفی نیز وجود دارد. به طوری که امروزه با داغ تر شدن بحث ارز های دیجیتالی، صرافی هایی راه اندازی شده اند که تخصصشان در مورد ارز های رمز نگاری شده می باشد. اکثریت صرافی های فعال در ایران، حضوری هستند. یعنی این که برای خرید و فروش ارز، باید به صورت حضوری به شعبه های آن ها مراجعه کنید. اما مراجعه حضوری، شاید برای همگان در دسترس نباشد. با توجه به شرایط پیش آمده از ویروس کرونا، مراجعه حضوری به صرافی ها و خرید فروش ارز ها، به خصوص ارز های رمز نگاری شده، بسیار مشکل می باشد.

از این رو برخی از این صرافی ها، فروش آنلاین خود را نیز راه اندازی کرده اند. علاوه بر این صرافی هایی شروع به کار کرده اند که تنها به صورت آنلاین و غیر حضوری فعالیت می کنند. در مواجه با این صرافی ها، سرمایه گذاران به دنبال مجوز رسمی فعالیت های آن ها می گردند تا از معتبر بودن این گونه صرافی ها مطمئن شوند. اما باید بگوییم که در ایران هیچ صرافی آنلاینی با مجوز رسمی و کشوری فعالیت نمی کند. در واقع تا کنون مجوزی برای هیچ صرافی آنلاینی صادر نشده است و اکثریت این صرافی ها به صورت خود جوش و غیر رسمی فعالیت های خود را ادامه می دهند.

مراجعه حضوری

البته باید بگوییم که صرافی هایی که علاوه بر خدمات آنلاین، مراجعین حضوری را نیز قبول می کنند، معتبر تر هستند. اما نمی توان به تمام صرافی های آنلاین بدون مجوز، تهمت کلاهبرداری زد. می توانید با پرس و جو کردن از مراجعین این صرافی ها، ابتدا از فعالیت آن ها اطمینان حاصل کنید، سپس برای انجام معامله به این صرافی های غیر حضوری مراجعه نمایید.

مجوز صرافی آنلاین را از کجا بگیریم؟

امروزه بیشتر از آن چه فکر کنید، خریداران ارز های دیجیتالی افزایش یافته اند. به همین دلیل است که برای پاسخگویی به این حجم از تقاضا، صرافی های بی شماری راه اندازی شده اند که اغلب آن ها به صورت آنلاین فعالیت می کنند. گرفتن مجوز از سوی بانک مرکزی ایران، کار بسیار دشواری است. از این رو هیچ صرافی آنلاینی در ایران با مجوز رسمی فعالیت نمی کند. اما نداشتن مجوز بدین معنا نیست که آن صرافی کلاهبردار باشد. حتی برعکس، بسیاری از فعالان در صرافی های آنلاین، افراد مطمئنی هستند که می توانید به راحتی به آن ها مراجعه کنید و به صورت آنلاین به معامله ارز های دیجیتالی خود بپردازید. به همین دلیل اگر به دنبال مجوز برای صرافی های آنلاین می گردید، باید بگوییم که در ایران همچنین مجوزی را دریافت نخواهید کرد. اگر در آینده صرافی آنلاینی بتواند این مجوز را دریافت کند، از طریق همین سایت به شما اطلاع رسانی می شود.

حداقل سرمایه گذاری برای راه اندازی یک صرافی چقدر است؟

شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که حداقل سرمایه گذاری برای راه اندازی یک صرافی چقدر است. این سوال یکی از مهم ترین پرسش هایی است که به دلیل اهمیت بالای صرافی ها و نوع فعالیتشان مطرح می شود. در این رابطه بانک مرکزی اعلام کرد که اطلاعیه ای در این باره در سامانه سنا منتشر گردیده که طبق آن حداقل سرمایه برای راه اندازی یک صرافی مجوز دار در شهر های بزرگ کشور مانند تهران، مشهد، اصفهان، اهواز، تبریز، شیراز و کرج مبلغی در حدود 12 میلیارد تومان است. در سایر شهر ها نیز این مبلغ به 6 میلیارد تومان تغییر پیدا می کند. قانونی دیگر نیز در این رابطه به وجود آمد که طبق آن صرافی های مجاز فرصت دارند حداکثر تا تاریخ 1 بهمن سال 1400 نسبت به افزایش سرمایه به صورت نقد و تطبیق شرایط با سرمایه تعیین‌ شده جدید، اقدام نمایند.

شرکت های صرافی چند نوع می باشند؟

  • نوع اول صرافی هایی هستند که ارز ها را به شکل نقدی و غیر الکترونیک خرید و فروش می کنند و فعالیتشان به همین منوال ادامه می یابد.
  • نوع دوم صرافی هایی هستند که علاوه بر خرید و فروش ارز ها به شکل نقدی و غیر الکترونیک، اجازه نقل و انتقال ارز را نیز دارند.

اعتبار مجوز صرافی آنلاین تا چه مدت است؟

در واقع اعتباری که برای صرافی ها در نظر گرفته شده 24 ماه است اما در حال حاضر بانک مرکزی هیچ مجوزی را به صرافی ها اعطا نکرده است.

قیمت مجوز صرافی آنلاین چند است؟

در واقع اعداد و ارقام نشان می دهد برای راه اندازی یک صرافی و گرفتن مجوز آنلاین برای آن، به مبلغی بین 5 تا 30 میلیارد تومان نیاز است.

آیا داشتن مجوز صرافی آنلاین برای سایت اکسچنج کافی است؟

در واقع این موضوع بسیار اهمیت دارد که بدانید تمامی سایت های صرافی آنلاینی که تا کنون به وجود آمدند و در حال فعالیت نیز می باشند، کاملا خود ساخته هستند و از ابتدا تمامی ساز و کار را خودشان انجام دادند. پس هیچ کدام از صرافی ها دارای مجوز نیستند اما به فعالیت خود به نحو احسن ادامه می دهند.

ابطال مجوز صرافی آنلاین

در حالت کلی زمانی که مفاد قرارداد در تمامی مجوز ها به درستی انجام نشود، مجوز مربوطه ابطال می گردد اما از آن جایی که مجوزی برای صرافی های آنلاین صادر نشده پس ابطالی هم در کار نیست.

مجوز صرافی بانک مرکزی

بانک مرکزی به دلایل زیادی از دادن مجوز به صرافی های آنلاین خودداری می کنند که یکی از دلایل مهم این موضوع، مشخص نبودن طرفین خرید و فروش و هم چنین پولشویی های عظیم در این بازار است.

صرافی های آنلاین دارای مجوز

صرافی های آنلاین دارای مجوز

فعالیت صرافی های آنلاین در ایران، امری بی معنی می باشد زیرا که تا کنون هیچ صرافی غیر حضوری در ایران نتوانسته که مجوز رسمی فعالیت خود را از طریق بانک مرکزی دریافت کند. به همین دلیل تمامی صرافی های آنلاینی که با آن ها برخورد می کنید، به صورت غیر رسمی و بدون مجوز فعالیت می کنند. بنابراین لازم است که دوباره یادآوری کنیم که هیچ کدام از صرافی های آنلاین فعال در کشور ایران، کد ایرنیک ندارند و بدون داشتن نماد اطمینان فعالیت می کنند و در واقع فعالیت آن ها غیر رسمی و غیر مجاز است.

از این رو اگر تصمیم دارید که از طریق صرافی های آنلاین اقدام به خرید و فروش ارز های خود کنید، باید احتمال کلاهبرداری این صرافی ها را نیز در نظر بگیرید. در صورت کلاهبرداری صرافی ها از شما، نمی توانید به ستاد های رسمی ایران شکایت کنید زیرا که اقدام شما غیر قانونی بوده است. از این رو بهتر است که قبل از معامله با هر صرافی از معتبر بودن آن ها مطمئن شوید. بهتر است که به صرافی های حضوری مراجعه کنید تا احتمال کلاهبرداری کاهش یاید. یا این که از طریق سایت های صرافی های حضوری اقدام به معامله کنید زیرا که این راه مطمئن تر و معتبر تر خواهد بود.

شرایط اخذ مجوز صرافی آنلاین

شرایط اخذ مجوز صرافی آنلاین

برای این که صرافی های ارز های رمز نگاری شده بتوانند مجوز رسمی خود را در داخل کشور ایران دریافت کنند، باید مسیر سخت و طولانی را طی کنند. مجوز های فعالیت این گونه صرافی ها توسط بانک مرکزی ایران صادر می شود. لازم به ذکر است که بانک مرکزی هیچ مسئولیتی در قبال اصالت ارز های دیجیتالی قبول نمی کند و ثابت نگه داشتن قیمت این گونه ارز ها، هیچ ارتباطی به بانک مرکزی ندارد. قدم نخست برای گرفتن مجوز صرافی های آنلاین، این است که این صرافی باید به تاسیس یک شرکت اقدام نمایند. پس از آن باید تمامی مدارک قانونی ثبت شرکت را به بانک مرکزی تحویل دهند و پس از تایید، مجوز رسمی فعالیت آن ها توسط بانک مرکزی صادر می شود. لازم به ذکر است که برای گرفتن مجوز باید از پشتوانه مالی قدرتمندی برخوردار باشید. در نهایت باید بگوییم که گرفتن مجوز صرافی های غیر حضوری، به معنای فعالیت آن ها برای مدت زمان طولانی نیست. بلکه این مجوز تاریخ انقضایی دارد و پس از سر رسید آن باید دوباره مراحل قانونی تمدید مجوز را طی کنید. به طور کلی مدت زمان مجوز صرافی های فعال در زمینه ارز های دیجیتال، ۲۴ ماه یا همان ۲ ساله می باشد.

مجوز صرافی آنلاین در جهان

مجوز صرافی آنلاین در جهان

ارز های دیجیتالی امروزه بر سیاست های مالی سایر کشور های جهان تاثیر گذاشته است که اغلب این تاثیرات روند مثبتی را طی می کنند. از این رو در کل جهان به صرافی های آنلاینی که ارز های دیجیتالی را منتشر می کنند، بسیار ارزش و بها داده می شود. با این که در ایران هیچ صرافی آنلاینی دارای مجوز نیست، اما نمی توان گفت که صرافی های جهانی نیز بدون مجوز رسمی فعالیت می کنند. از صرافی بایننس می توان به عنوان یکی از معتبر ترین صرافی های ارز دیجیتال نام برد که به صورت کاملا آنلاین و غیر حضوری فعالیت می کند. این صرافی علاوه بر این که مجوز رسمی فعالیت خود را از سازمان های مربوطه دریافت کرده، شرکت و سایت خود را نیز بیمه نموده است. این صرافی به صورت روزانه توانایی انجام یک میلیون و چهارصد معامله را دارد و از سرعت تراکنش بالایی برخوردار می باشد. اگر هم می خواهید بدانید بهترین صرافی ارز دیجیتال ایران کدام است کلیک کنید.

همچنین امنیت بالا این صرافی، موجب شده تا افراد بسیاری برای انجام معامله های بورسی به این صرافی آنلاین مراجعه نمایند. این شرکت یکی از شرکت هایی است که به تازگی وارد انتشار ارز های دیجیتالی شده، اما از اعتبار ویژه ای برخوردار است. دلیل این امر را می توان امنیت بالا و دریافت کارمزد های پایین ذکر کرد. در این صرافی، ارز های دیجیتال شناخته شده ای مانند بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین، لایت کوین و … مورد معامله قرار می گیرد. برای یادگیری چگونگی معامله ارز ها در این صرافی می توانید به اینترنت مراجعه کنید و فیلم های آموزشی مربوطه را مشاهده نمایید.

چگونگی کسب مجوز و راه اندازی صرافی آنلاین

چگونگی کسب مجوز و راه اندازی صرافی آنلاین

در مطالب پیشین به طور کامل در مورد نحوه دریافت مجوز صرافی آنلاین و ارز دیجیتال صحبت کردیم. به دلیل این که این دسته از ارز ها به تازگی وارد بازار های جهانی شده اند، گرفتن مجوز صرافی های مربوط به ارز های رمز نگاری شده بسیار دشوار است. از این رو نیاز شما به یک پشتوانه بالا را برای دریافت مجوز، بیشتر می کند. یادآور می شویم که اگر قصد دریافت مجوز صرافی در کشور ایران را دارید، باید از طریق بانک مرکزی اقدام کنید. برای این کار در ابتدا باید شرکت مربوط به صرافی را تاسیس کنید و مدارک آن را به بانک مرکزی ارائه دهید. لازم به ذکر است که در تمام صرافی های آنلاین، ارز های یکسانی معامله نمی شود. پس قبل از مبادله ارز های خود، از ارز های موجود در یک صرافی اطلاع پیدا کنید. اما به طور کلی ارز های معروفی مانند بیت کوین و اتریوم، در تمام صرافی ها یافت می شوند. مجوز صرافی های ارز های دیجیتالی نیز تنها تا مدت محدود ۲۴ ماهه اعتبار دارد.

مجوز صرافی آنلاین صرافی های معتبر

در این جا به معرفی برخی از صرافی های خوب ایرانی می پردازیم. لازم به ذکر است که با وجود فعالیت های گسترده این صرافی ها در کشور، اما هنوز مجوز رسمی را دریافت نکرده اند.

بیت برگ

بیت برگ یکی از صرافی های خوب داخلی است که با وجود فعالیت های گسترده در زمینه خرید و فروش ارز های دیجیتال، مجوز رسمی ندارد. بسیاری از مردم این سایت را به عنوان صرافی مورد اطمینان خود جهت معاملات ارز های دیجیتال خود برگزیده اند.

نوبیتکس

نوبیتکس نامی آشنا در بین صرافی های داخلی است و جزو مورد اعتماد ترین ها در این زمینه می باشد. این صرافی جزو اولین صرافی های نوپا در ایران بود که برای مجوز گرفتن از سوی بانک مرکزی اقداماتی را انجام داد. در ابتدا بانک مرکزی به شکل قاطع دادن مجوز به این صرافی را رد کرد اما زمزمه هایی به گوش می رسد که راه کار هایی برای مجوز دادن به صرافی های خوب ایرانی مانند نوبیتکس اندیشیده شده است. البته این صرافی دارای محدودیت هایی نیز می باشد و محدودیت هایی مثل نداشتن استاپ لاس مارجین تریدینگ برداشت کوین به صورت تخصصی و شلوغی در آن کمی باعث افت این صرافی شده است اما به شکل کلی این صرافی حرف اول را در بین مردم می زند.

کریپتولند

در ابتدا باید بدانید این صرافی خوب متاسفانه از دسترس خارج شده و ایرانیان نمی توانند از آن استفاده کنند. دلیل ادامه دار بودن مشکل این صرافی این است که با دستگیری رئیس این صرافی، مشکلاتی در رابطه با اندوخته های مردم ایجاد شد و تا کنون این مشکل برطرف نشده است.

صرافی آفلاین هم داریم؟

در واقع تمامی صرافی های موجود که با آن ها آشنایی دارید و ما هم در این مطلب به برخی از معروف ترین آن ها اشاره کردیم، همگی به شکل آنلاین کار می کنند و به همین دلیل امکان فرستادن درخواست، واریز و برداشت آنی پول وجود دارد.

قیمت تتر در سایت با مجوز صرافی آنلاین

همان طور که می دانید تتر نوعی از ارز دیجیتال است که هر تتر معادل با یک دلار آمریکا ارزش گذاری می شود. همین موضوع باعث می شود تا تتر دارای قیمت ثابتی باشد. این ارز بالا ترین قیمتی تا کنون داشته 1.21 دلار بوده است اما همان گونه که ذکر شد این قیمت در همه جای دنیا ثابت است و تمامی صرافی ها آن را ارائه می دهند.

داشتن مجوز صرافی آنلاین تا کنون در ایران ممکن بوده است؟

در حال حاضر هیچ یک از صرافی هایی که در ایران کار می کنند، دارای مجوز نبوده اما خبر هایی منتشر شده که خبر از روز های خوب دارد و طبق آن برخی از صرافی های خوب می توانند به گرفتن مجوز امید وار باشند.

سوالات متداول

  1. چطور مجوز صرافی آنلاین یا ارز دیجیتال را بگیریم؟

    در رابطه با این سوال به شکل مفصل در متن توضیح داده شده و راهنمای گرفتن مجوز در این باره نیز وجود دارد.

  2. کدام صرافی های آنلاین در ایران مجوز دارند؟

    هیچ کدام از صرافی های آنلاین دارای مجوز نیستند و به صورت غیر رسمی فعالیت می کنند. در متن چندین صرافی معروف ایرانی اما بدون مجوز معرفی شده است.

  3. صرافی آنلاین معتبر جهان کدام است؟

    صرافی بایننس نخستین صرافی دارای مجوز جهانی است که شرکت خود را بیمه کرده است. این صرافی خود را با تمامی قوانین جهانی وفق داده و اعتماد مردم را به دست آورده است.

  4. مدت زمان اعتبار مجوز صرافی های آنلاین چقدر است؟

    مجوزهای مربوطه تنها تا 24 ماه اعتبار رسمی دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *