شنفت (نفت پارس) در بورس : تحلیل سهام، هیئت مدیره و خرید و فروش سهام

شنفت1

شنفت ( نفت پارس ) یک شرکت تولیدی فراورده های نفتی می باشد. این شرکت به عنوان یکی از قطب های تولید روغن های روان کننده در کشور در راستای تبعیت از روند توسعه پایدار و ارزش های سازمانی خود یعنی احترام به مشتری ، رعایت اصول شهروندی و حفظ و نگه داری از محیط زیست، استقرار یک سیستم یکپارچه مدیریتی بر اساس الزامات استاندارد های زیر در دستور کار قرار داده است. همچنین پیشنهاد می کنیم برای آگاه شدن از وضعیت این شرکت مقاله وضعیت بورس امروز را بخوانید.

معرفی شرکت نفت پارس یا شنفت

معرفی شرکت نفت پارس یا شنفت

مدیریت شرکت به موازات تلاش برای ارتقا رضایت مشتریان و کارکنان خود، افزایش ایمنی در محیط کار و ارتقای کیفیت محصولات ، تعهد خود را بر پایه مدل خلق ارزش پایدار قرار داده است. خانواده بزرگ شرکت نفت پارس متشکل از سهام دارن، مدیران ، و کارکنان با اعتقاد بر اینکه موفقیت ما تنها زمانی حاصل می شود که مسئولیت پذیری و ایمنی و ارتقای کیفیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

با مراجعه به سایت شرکت شنفت شما می توانید با مراجعه به بخش افتخارات، تندیس ها و لوح های افتخاری که این شرکت تولیدی فراورده های نفتی طی این سالیان بدست آورده مشاهده کنید، مشاهده این افتخارات به سهام داران یک دلگرمی خاصی می دهد و از طرف دیگر برای خریداران محصول این شرکت اطمینان به همراه می آورد، آخرین تندیسی که این شرکت دریافت کرده است تندیس تعالی و پیشرفت در سال ۱۳۹۷ می باشد.

محصولات تولیدی شرکت عبارتند از

محصولات تولیدی شرکت عبارتند از

۱ – روغن های صنعتی: این محصول از شرکت نفت پارس روغن های زیادی را شامل می شود و بخش زیادی از محصولات تولیدی شرکت را در بر می گیرد.

۲ – روغن های دنده خودرو: شامل پارس 4AT،پارس انتقال اتوماتیک۳،پارس انتقال اتوماتیک۲،پارس مدوس ای پی اس،پارس مدوس ای پی و پارس مدوس می شود.

۳ – روغن موتور های بنزینی: شامل پارس سوپر پایا پلاس، پارس لوب مکس، پارس تیزرو، پارس سوپر جم، پارس سوپر پیشرو، پارس سوپر پایا، پارس پایا، پارس ارس، پارس سوپر کیان ویژه، پارس دو زمانه ویژه، پارس سی ان جی و پارس گاز سوز ویژه می باشد.

۴ – روغن موتور های دیزلی: شامل پارس ژنراتور، پارس ژنراتور ویژه، پارس سوپر پایدار، پارس پایدار، پارس دیزل ترابر، پارس اروند دیزل ویژه، پارس تراکتور و پارس  لوکوموتیو می باشد.

۵ – روغن های دریایی: روغن های دریایی شرکت نفت پارس شامل پارس اقیانوس، پارس موج، پارس لنج، پارس دریا و پارس موجX می باشد.

۶ – محصولات گریس: گریس های تولیدی این شرکت عبارتند از پارس ماهان، پارس ماهانEP، پارس ماهانMDS، پارس ماهان کمپلس، پارس ماهان کمپلسEP، پارس شاسی پلاس، پارس کلسیم کمپلس، پارس کلسیم سولفونات کمپلس، پارس آلومینیوم کمپلکس، پارس فایبر، پارس کوهین و پارس کوهینSHC می باشد.

۷ – سیالات خنک کننده: شرکت نفت پارس شامل مارس سهند می باشد.

۸ – فراورده های ویژه: که شامل پارس پارافین، پارس رابر و پارس فوتس اویل می باشد.

۹ – محصولات جانبی: که شامل اسلک وکس سنگین، پارافین اسلب، اسلک وکس سبک، پارافین مرغوب سنگین، روغن پایه۶۵۰، روغن پایه۵۰۰، روغن پایه۱۵۰، اکسترکت سنگین و اکسترکت سبک می باشد.

شرکت نفت پارس مطابق با استاندارد های روز دنیا محصولاتش را تولید می کند و تمامی گواهینامه های لازمه را برای تولید محصولات فراورده های نفتی کسب کرده است که شما می توانید با مراجعه به سایت این شرکت گواهی نامه هایی که این شرکت کسب کرده است مشاهده کنید و این گونه از کیفیت محصولات تولیدی این شرکت خیالتان راحت شود و با خیالی آسوده خرید کنید.

لیست هیئت مدیره شنفت (نفت پارس)

مدیران شرکت نفت پارس از شش عضو تشکیل شده است که این شش عضو عبارتند از :

۱ – بهزاد نجارنژاد اصل : ایشان یکی از اعضای هیئت مدیره می باشند که مدرک تحصیلی شان فوق لیسانس است به شماره ثبت۷۲۷.

۲ – مهرداد کارگری: ایشان نائب رئیس هیئت مدیره می باشند و مدرک تحصیلی شان دکتری می باشد به شماره ثبت۷۳۶.

۳ – حمیدرضا خلیلی: ایشان عضو هیئت مدیره می باشند و مدرک تحصیلی شان فوق لیسانس است به شماره ثبت ۴۴۹۴.

۴ – علی کرامتی: ایشان عضو هیئت مدیره می باشند و مدرک تحصیلی شان فوق لیسانس می باشد و شماره ثبت ایشان۷۷۶۳ است.

۵ – حمیدرضا خلیلی: ایشان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره می باشند که مدرک تحصیلی شان عضو هیئت مدیره می باشد به شماره ثبت۱۰۶۲۴.

۶ – مرتضی یوسفی: ایشان رئیس هیئت مدیره می باشند که مدرک تحصیلی شان فوق لیسانس می باشد به شماره ثبت ۱۱۰۸۸.

سهامداران شنفت یا نفت پارس عبارتند از

سهامداران شنفت یا نفت پارس عبارتند از

۱ – شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا: این شرکت بزرگترین سهام دار شرکت نفت پارس می باشد که ۵۲.۰۸ درصد از سهام شرکت را در اختیار دارد که سهم قابل توجهی به حساب می آید.

۲ – شرکت گروه توسعه انرژی تدبیر: این شرکت با سهم ۲۰.۰۴ درصد از سهام شرکت دومین سهام دار شرکت می باشد.

۳ – شرکت سرمایه گذاری ملی ایران: سهم این شرکت سرمایه گذاری از سهام شرکت شنفت1 حدود ۱۴.۷۴ درصد می باشد.

۴ – شرکت سرمایه تدبیر: ۲.۱ درصد از سهام شرکت را در اختیار دارد.

۵ – شرکت سرمایه گذاری سامان مجد: که حدود ۱.۰۲ درصد از سهام شرکت را در اختیار دارد و پنجمین سهام دار این شرکت به حساب می آید.

ارزش بازارشرکت نفت پارس

ارزش بازار نماد شنفت1 با توجه به اعتبار شرکت یک ارزش بالا می باشد زیرا این شرکت از اعتبار بالایی برخوردار می باشد. ارزش بازاری نمادها روزانه تغییر می کند و شما برای آنکه از تغییرات ارزش هر سهم مطلع شوید باید به بازار بورس مراجعه کنید.

خرید سهام شنفت

اگر شما قصد ورود به این سهام را دارید و می خواهید سهام شرکت نفت پارس را در اختیار بگیرید کافیست کد معاملاتی بورسی داشته باشید تا بتوانید سهام این شرکت ارزنده را خریداری کنید البته قبل از خرید با افراد مجرب مشورت کنید تا در زمان نامناسب وارد سهم نشوید که ضرر کنید.

فروش سهام شنفت

اگر قصد فروش سهام شرکت نفت پارس را دارید و می خواهید از این سهم خارج شوید باید سهم خود را مطابق با ارزش روزی که دارد بفروش بگذارید.

مجمع عمومی سالیانه شنفت

مجمع عمومی سالیانه شنفت

شرکت نفت پارس ایران که سهام خود را با نماد شنفت به بازار بورس عرضه کرد، یکی از قدیمی ترین شرکت های بورسی در ایران است و با توجه به این موضوع، تصمیم بر ان شد که مجمع عمومی سالیانه را با حضور سهام داران و معامله گران و مدیران تاثیر گذار را برگزار کنند.

با توجه به این که تمامی قسمت های این شرکت به خوبی به وظیفه خود عمل کرده و سرمایه گذاری های خوبی را در این راستا انجام داده اند، مدیر عامل شرکت توسعه انرژی تدبیر و رئیس مجمع یعنی پرویز راحت، ضمن قدردانی از تمامی این کار های انجام گفت: سرمایه گذاری کلان این شرکت در پروژه اتان گیری پالایش پارسیان سپهر که اقدامات اولیه بهره برداری ان نیز انجام شده است را موفقیت بزرگی در عرصه نفت و گاز دانستند.

در همین باب مدیر عامل این شرکت یعنی شرکت نفت پارس(حمید رضا خلیلی)، گزارشی از عملکرد تیم مدیریتی خود در سال گذشته را ارائه داد و چالش های مهمی را نیز مطرح کرد که بر روی عملکرد کلی شرکت تاثیر بسزایی داشته اند. این چالش ها عبارتند از: موضوع قیمت گذاری خوراک، رقابت شدید در صنعت، مشکلات مربوط به صادرات و تامین ارز مورد نیاز شرکت‌ها و … .

مدیر عامل این شرکت ادامه داد که ما رکورد های خوبی در زمینه های فروش و کسب سود های کلان به دست آورده ایم و توانسته ایم رتبه نخست را در چهارمین جایزه ملی تعالی و پیشرفت را کسب و تندیس بلورین را از سوی جایزه همدلی و هم سویی را نیز با کمال افتخار به دست آورده اند. او در ادامه صحبت های خود خبر های خوبی برای سهام داران داشت زیرا با بهره برداری از پروژه اتان گیری پالایش پارسیان سپهر، این شرکت به یکی از بزرگ ترین و قدرتمند ترین شرکت ها در زمینه روانساز تبدیل خواهد شد.

ایشان نقش ویروس همه گیر کرونا را نیز در نظر گرفتند و اذعان داشتند که چالش های بسیاری را برای ما به وجود اورده است. اما با این حال تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا در این راستا یکی از بزرگترین کارخانه جات تولید ماسک را با سرمایه‌گذاری هولدینگ توسعه انرژی تدبیر و اجرای کار توسط تیم فنی نفت پارس راه اندازی کرده و به خدمت رسانی مردم مشغول می باشند.

در این جلسه بعد از این که گزارش های حساب رسی قانونی و نظرات تیم مدیریتی این شرکت و واگذاری تکالیف جدید به ان ها و هم چنین پاسخ به سوالات سهام داران انجام گرفت، صورت های مالی شرکت با انجام رای گیری مورد قضاوت قرار گرفت و در پایان با حداکثر آرا تصویب شد.

مصوبات دیگری نیز هم چون تقسیم سود تا سقف 90 درصد سود خالص شرکت در سال گذشته و تعیین تکلیف پاداش هیئت مدیره به مبلغ 200 میلیون در این مجمع مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. قابل ذکر است که نمایندگان شرکت توسعه انرژی تدبیر که در هیئت مدیره بودند، مبلغ تعیین شده را به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام تخصیص دادند تا در جهت کمک به کسب و کار هایی که از ویروس کرونا اسیب دیده اند کمکی شده باشد که البته اقدامی قابل تحسین بود.

در پایان این نشست، محمود زیرکچیان زاده که به عنوان مدیر عامل شرکت پالایش پارسیان سپهر حضور داشت، روند رو به جلو حرکت کردن پروژه را تشریح کرد و به ابهامات سهام داران در این زمینه پاسخ داد. البته قابل ذکر است که با توجه به شیوع همه گیر ویروس منحوس کرونا، تمامی اعضا و سهام داران امکان حضور فیزیکی در این نشست را نداشتند و دقیقا به همین منظور ساز و کاری ترتیب داده شد تا از طریق پخش زنده مجمع بر روی سایت، همگی در جریان آن قرار بگیرند و امکان اظهار نظر و شرکت را داشته باشند.

شاید بد نباشد که بدانید ارزش مالی شرکت نفت پارس ایران که به عنوان نخستین شرکت در بورس وارد شد و سهام خود را عرضه کرد، تقریبا به بیش از دو برابر رسیده و از 600 میلیارد تومان به 14000 میلیارد تومان رشد داشته اند که همین موضوع توجه بسیاری از سهام داران را جلب کرد.

افزایش سرمایه 100 درصدی شنفت

افزایش سرمایه 100 درصدی شنفت

در خصوص افزایش سرمایه 100 درصدی شنفت، مدیریت شرکت نفس پارس افزایش سرمایه ای با مبلغ دو هزار و پانصد میلیارد تومان را به مجمع عمومی فوق العاده این شرکت پیشنهاد داد که این مبلغ معادل 100 درصد افزایش سرمایه می باشد. این گفته بدان معناست که این مبلغ دو برابر خواهد شد و مبلغی معادل با پنج هزار میلیارد ریال افزایش سرمایه می دهند که در نوع خود بسیار جالب توجه می باشد.

این افزایش سرمایه از محل مطالبات حل شده سهام داران و آورده نقدی می باشد که در جهت اصلاح و سر و سامان دادن به ساختار های مالی این مجموعه و جبران کردن خسارت های ناشی از سرمایه گذاری های اشتباه، تعبیه شده است.

البته باید به این نکته توجه کافی را داشته باشید که انجام افزایش سرمایه پیشنهاد شده در انتها باید به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده برسد و سپس اعمال شود و تا ان زمانی خبری از افزایش سرمایه نیست. شما عزیزان می توانید در این خصوص برای اطلاع از زمان افزایش سرمایه شنفت با ما تماس بگیرید.

اطلاعات تماس شرکت نفت پارس

اطلاعات تماس شرکت نفت پارس

آدرس سایت نفت پارس یا نماد شنفت1 را از این لینک ببینید.

تلفن تماس با شنفت1: ۲۲۲۲۹۵۰۰

آدرس شرکت نفت پارس: تهران، بزرگراه مدرس، میرداماد شرقی پلاک۳۴۶

آدرس کارخانه نفت پارس: کیلومتر۲۲ جاده مخصوص کرج

شما می توانید از طریق درگاه های بالا با شرکت در ارتباط باشید.

سوالات متداول

سوالات متداول

  1. آیا سهام شنفت افزایش سرمایه خورده است؟

    در خصوص افزایش سرمایه این نماد، باید سازمان بورس و اوراق بهادار نظر نهایی را بدهد و فعلا خبری منتشر نشده است.

  2. افزایش سرمایه شنفت به چه منظور اعمال خواهد شد؟

    برای جبران خسارت سرمایه گذاری های اشتباه و اصلاح ساز و کار های مالی مجموعه.

  3. چه شرکتی برای نخستین بار سهام خود را در بورس ایران عرضه کرد؟

    شرکت نفت پارس ایران به عنوان اولین وارد شونده در بورس ایران شناخته می شود.

به این مقاله امتیاز دهید :

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *