کلاهبرداری فارکس + لیست بروکرهای کلاهبردار فارکس

کلاهبرداری فارکس + لیست بروکرهای کلاهبردار فارکس

کلاهبرداری در فارکس، به علت نبود قوانین مشخص در داخل ایران و عدم ثبت بروکرها، به شدت شایع است. سرمایه گذاران عزیز و خوانندگان ایران بورس در این مقاله به شما انواع روش های کلاه برداری در فارکس که عمدتا توسط بروکرها انجام می شود، آشنا می سازیم. و در ادامه روش های تشخیص بروکرهای کلاهبردار را به شما آموزش خواهیم داد و در آخر لیست بروکرهای کلاهبردار خواهیم دید. با ایران بورس همراه باشید.

آیا فارکس کلاهبرداری است ؟

“فارکس کلاهبرداری است.” اگر این جمله را شنیدید، بدانید آن شخص مورد یکی از روش های کلاهبرداری فارکس قرار گرفته. فارکس یک بازار مالی است و این بازار با حجم پول بسیار زیادی در حال معامله است. معاملات فارکس به خودی خود یک کلاهبرداری نیست، اما کلاهبرداری های زیادی با آن همراه است. مانند هر فرصت سرمایه‌گذاری، افرادی هستند که سعی می‌کنند با دادن اطلاعات نادرست به افراد یا ارائه بازدهی بیش از حد خوب برای واقعی بودن، از آنها سوء استفاده کنند. قبل از قرار دادن پول در یک سرمایه گذاری، مهم است که در مورد افراد و شرکت های پشت سر آن تحقیق کنید. همچنین، مراقب پرچم‌های قرمز مانند بازده غیرواقعی، تاکتیک‌های فروش پرفشار و پیشنهادهایی باشید که نخواسته‌اید و میلی به انجام آن ندارید ولی با اصرار مواجه می شوید. انتخاب امن همیشه بهتر از پشیمانی است.

آیا فارکس کلاهبرداری است ؟
آیا فارکس کلاهبرداری است ؟

در بازار ارز، معاملات فارکس خرید و فروش ارزهای مختلف است. مردم می توانند از این راه پول در بیاورند، اما این راه پول درآوردن نیز بسیار پرخطر است. بازار بسیار بی ثبات است و می تواند تحت تاثیر بسیاری از موارد مانند شرایط سیاسی و اقتصادی، بلایای طبیعی و حتی شایعات باشد.برای جلوگیری از کلاهبرداری، فقط باید پولی را سرمایه گذاری کنید که می توانید از دست بدهید و فقط با کارگزاران معتبر و تحت نظارت کار کنید. علاوه بر این، باید مراقب هر فرصتی باشید که وعده پول سریع یا بازگشت سرمایه را می دهد.

کلاهبرداری بروکر فارکس

کلاهبرداری بروکر فارکس، معمول ترین روش کلاهبرداری در فارکس است. کلاهبرداری فارکس اغلب توسط کارگزاران غیرقانونی یا خارج از کشور انجام می شود که تحت نظارت رگولاتور با شرکت های قانونی نیستند. این بروکرها ممکن است در رفتارهای متقلبانه از جمله:

  • جعل جزئیات حساب یا سابقه معاملات
  • عدم پردازش درخواست‌های برداشت
  • استفاده از دستکاری نرم افزار برای ایجاد معاملات زیانده
  • اجرای طرح پونزی یا انواع دیگر روش های کلاه برداری در سرمایه گذاری
  • استفاده از تماس های زیاد یا ایمیل های ناخواسته برای جذب مشتریان جدید
  • استفاده از تبلیغات متقلبانه یا فریبنده.

انجام تجارت فقط با کارگزاران فارکس معتبر و تنظیم شده ضروری است. یک کارگزار قابل اعتماد توسط یک مقام مالی معتبر، مانند FCA (مرجع رفتار مالی) در بریتانیا یا NFA (انجمن ملی آینده) در ایالات متحده تنظیم می شود. علاوه بر این، قبل از افتتاح حساب با یک کارگزار، باید نظرات و بازخوردهای معامله گران دیگر را بخوانید.
همچنین، همیشه باید مراقب نشانه‌هایی باشید که نشان می‌دهد یک بروکر سعی در کلاهبرداری از شما دارد، مانند:

  • بازده تضمین شده بالا با ریسک کم یا بدون ریسک.
  • فشار برای واریز سریع مقادیر زیادی پول.
  • از شما می خواهد برای پوشش ضرر و زیان، پول بیشتری را واریز کنید.
  • پیشنهادات پاداش یا معاملات عجیب و غریب.
  • تماس ها یا ایمیل های غیرمنتظره.
  • درخواست پول یا اطلاعات شخصی قبل از گفتن چیزی در مورد سرمایه گذاری.

اگر فکر می کنید یک بروکر فارکس از شما کلاهبرداری کرده است، باید با نهادهای نظارتی مربوطه تماس بگیرید و با یک وکیل مشورت کنید.

انواع راه های کلاهبرداری بروکرهای فارکس

راه‌های مختلفی وجود دارد که یک بروکر فارکس می‌تواند از مشتریان خود کلاهبرداری کند، که از جمله رایج‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

انواع راه های کلاهبرداری بروکرهای فارکس
انواع راه های کلاهبرداری بروکرهای فارکس
  1. برخی از کارگزاران ممکن است اطلاعات حساب یا سابقه تجارت را جعل کنند تا به نظر برسد که مشتریان آنها سود بیشتری نسبت به آنها دارند.
  2. به منظور حفظ وجوه مشتریان خود، برخی از کارگزاران ممکن است با تأخیر یا امتناع کامل از پردازش درخواست‌های برداشت خودداری کنند.
  3. دستکاری نرم افزار برای ایجاد معاملات زیانده: برخی از کارگزاران به منظور سرقت از مشتریان خود، ممکن است پلت فرم معاملاتی یا نرم افزار را برای ایجاد معاملات زیانده دستکاری کنند.
  4. برخی از کارگزاران ممکن است یک طرح پونزی یا سایر کلاهبرداری های سرمایه گذاری را اجرا کنند که در آن از سپرده های مشتریان جدید برای پرداخت بازده به مشتریان فعلی به جای تجارت در بازار استفاده می کنند.
  5. تماس یا ایمیل‌های ناخواسته: برخی از کارگزاران ممکن است از تماس یا ایمیل‌های ناخواسته برای جذب مشتریان جدید استفاده کنند که اغلب با تضمین بازده یا سود غیرواقعی انجام می‌شود.
  6. برخی از کارگزاران ممکن است از تبلیغات نادرست یا فریبنده برای جذب مشتریان جدید استفاده کنند، از جمله ادعاهای نادرست مقررات، گواهی از مشتریان جعلی، و سوابق عملکرد تاریخی عجیب.
  7. برخی از کارگزاران ممکن است از پاداش یا پیشنهادهای تبلیغاتی غیرعادی استفاده کنند تا مشتریان جدید را با تشویق آنها به سپرده گذاری بیش از حد تحمل ریسک آنها جذب کنند.
  8. درخواست اطلاعات شخصی یا پول قبل از ارائه اطلاعات سرمایه گذاری: برخی از کارگزاران ممکن است قبل از ارائه اطلاعات سرمایه گذاری، اطلاعات شخصی یا پول را درخواست کنند. این ممکن است نشانه ای از کلاهبرداری باشد.

قبل از قرار دادن پول داخل یک کارگزار فارکس، باید تحقیقات زیادی انجام دهید و از علائم هشدار دهنده بالا آگاه باشید. اگر فکر می کنید یک کارگزار فارکس از شما کلاهبرداری کرده است، باید با یک وکیل و سازمان های دولتی مناسب صحبت کنید.

کلاهبرداری فارکس در ایران

ایران سابقه طولانی در زمینه کلاهبرداری فارکس دارد زیرا اقتصاد و دولت کشور آن را به مکانی ایده آل برای کلاهبرداری تبدیل کرده است. به دلیل نبود مقررات و کنترل ها، فعالیت کلاهبرداران در کشور نیز راحت تر است. در ایران، پلتفرم‌های «تجارت آینه‌ای» اغلب برای کلاهبرداری از افراد استفاده می‌شود. به معامله‌گران گفته می‌شود که با حداقل یا بدون ریسک، مقدار قابل توجهی پول به دست خواهند آورد. اغلب، این پلتفرم ها از تبلیغات نادرست یا گمراه کننده استفاده می کنند و ممکن است با سرمایه مشتریان خود ناپدید شوند. طرح‌های پونزی که بازدهی بالایی را وعده می‌دهند، اما از سپرده‌های مشتریان جدید برای پرداخت بازده به مشتریان قدیمی استفاده می‌کنند، در ایران نیز رواج دارند.

علاوه بر این تقلب ها، شرایط اقتصادی و سیاسی ایران نیز باعث عدم اعتماد به سیستم مالی و محدود شدن دسترسی به موسسات مالی قانونی شده است. در نتیجه بسیاری از ایرانیان پول خود را از طریق شبکه های مالی زیرزمینی یا غیررسمی سرمایه گذاری می کنند که می تواند منبع کلاهبرداری باشد.

همچنین ذکر این نکته ضروری است که در نتیجه تحریم های ایالات متحده، موسسات مالی بین المللی در انجام تجارت با موسسات و افراد ایرانی محدود شده اند و دسترسی ایرانیان به خدمات مالی قانونی را با مشکل مواجه کرده و این احتمال را افزایش می دهد که کسانی که به خدمات مالی قانونی دسترسی پیدا می کنند. قربانی کلاهبرداری شوند.

برای اینکه قربانی کلاهبرداری در ایران نشوید، ضروری است فقط پولی را سرمایه گذاری کنید که توانایی از دست دادن آن را دارید و فقط با کارگزاران معتبر و تحت نظارت کار کنید. علاوه بر این، باید مراقب هر فرصتی باشید که وعده پول آسان یا بازگشت تضمینی را می دهد، و همیشه باید مراقب علائم قرمز کلاهبرداری مانند بازده غیرقابل قبول، تاکتیک های فروش با فشار بالا و پیشنهادات ناخواسته باشید.

در نتیجه تحریم ها، اگر ایرانیان قربانی کلاهبرداری شوند، بازیابی پول خود ممکن است دشوار باشد. بنابراین، ضروری است که قبل از تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری، محتاط و آگاه باشید. شما می توانید با کارشناسان ایران بورس برای انتخاب یک کارگزاری مناسب برای سرمایه گذاری صحبت کنید.

کلاهبردار فارکس

کلاهبردارانی که خود را به عنوان کارشناسان بازار فارکس نشان می دهند و مشاوره سرمایه گذاری یا خدمات معاملاتی را در ازای دریافت هزینه ارائه می دهند، به عنوان “متخصصان” تقلبی فارکس شناخته می شوند. آنها از روش های مختلفی برای کلاهبرداری از افراد استفاده می کنند، از جمله موارد زیر:

کلاهبردار فارکس
کلاهبردار فارکس
  1. در بازار بسیار نوسانی فارکس، برای معامله گران فارکس غیرواقعی است که وعده بازدهی بالا با حداقل یا بدون ریسک را بدهند. برای حمایت از ادعاهای خود، آنها ممکن است توصیفات و داده های عملکرد تاریخی را جعل کنند.
  2. ارائه طرح‌های «سریع ثروتمند شدن» یا روش‌های معاملاتی «سری»: کلاهبردارانی که خود را به عنوان استادان فارکس معرفی می‌کنند، ممکن است طرح‌های «سریع ثروتمند شدن» یا استراتژی‌های معاملاتی «مخفی» را ارائه دهند که ادعا می‌کنند می‌توانند سود زیادی ایجاد کنند، اما اغلب مبتنی بر آن هستند. در مورد اطلاعات داخلی، تجارت خودی یا دستکاری بازار. آنها ممکن است هزینه های بالایی برای دسترسی به این استراتژی ها دریافت کنند یا آنها را تنها در صورتی ارائه دهند که سرمایه قابل توجهی سرمایه گذاری کنید. آنها همچنین ممکن است از تکنیک های فروش با فشار بالا برای متقاعد کردن مشتریان احتمالی برای سرمایه گذاری پول استفاده کنند. علاوه بر این، آنها ممکن است سیگنال های معاملاتی ضعیفی را به مشتریان خود ارائه دهند یا از نرم افزار تجارت خودکار استفاده کنند که باعث از دست دادن پول مشتریانشان می شود.

کلاهبردار فارکس در اینستاگرام

کلاهبرداران فارکس از اینستاگرام و دیگر پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای هدف قرار دادن قربانیان احتمالی استفاده می کنند. آنها ممکن است پروفایل های جعلی اینستاگرام را برای تبلیغ بازده غیر واقعی، طرح های “سریع پولدار شدن” یا استراتژی های معاملاتی “مخفی” ایجاد کنند. آنها همچنین ممکن است از اینستاگرام برای ارسال توصیفات ساختگی و سوابق عملکرد گذشته و برقراری ارتباط مستقیم با قربانیان احتمالی استفاده کنند.

کلاهبردارانی که سعی می کنند افراد را فریب دهند تا از طریق فارکس در اینستاگرام به آنها پول بدهند ممکن است از:

  • قرار دادن تصاویر ماشین‌های گران قیمت، خانه‌ها و چیزهای دیگر این حس موفقیت و ثروت را می‌دهد.
  • استفاده از هشتگ ها و کلمات کلیدی برای جذب دنبال کنندگان علاقه مند به معاملات فارکس.
  • ارائه سیگنال های رایگان، کتاب های الکترونیکی و سایر محتواها برای جذب کاربران به حساب خود.
  • درخواست اطلاعات شخصی یا پرداخت قبل از ارائه اطلاعات سرمایه گذاری.

کلاهبرداران فارکس و سیگنال فارکس رایگان

سیگنال های رایگان فارکس اغلب توسط کلاهبرداران برای فریب قربانیان احتمالی استفاده می شود. آنها ممکن است ادعا کنند که سیگنال های آنها بر اساس اطلاعات داخلی یا یک استراتژی معاملاتی مخفی است و می توانند بازده بالا را با حداقل یا بدون ریسک تضمین کنند. با این حال، این سیگنال‌ها اغلب ساخته یا دستکاری می‌شوند و کلاهبرداران از آن‌ها برای جذب قربانیان برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های خود استفاده می‌کنند.

کلاهبرداران ممکن است از روش هایی غیر از سیگنال های نادرست برای جذب قربانیان احتمالی استفاده کنند. به عنوان مثال، آنها ممکن است:

  • ارائه یک دوره آزمایشی رایگان با ضمانت بازپرداخت کامل در صورتی که سیگنال‌ها طبق وعده‌ها کار نکنند می دهند.
  • استفاده از تاکتیک های فشار یا تاکتیک های فروش با فشار بالا برای متقاعد کردن مشتریان بالقوه برای سرمایه گذاری پول.
  • ایجاد وب سایت های جعلی یا حساب های فیک رسانه های اجتماعی برای واقعی به نظر رسیدن.

باید بدانید که چیزی به نام ناهار رایگان در بازار فارکس وجود ندارد. اگر یک فرصت سرمایه گذاری نوید بازدهی بالا با ریسک کم یا بدون ریسک را می دهد، باید مراقب آن باشید. همچنین، شما باید مراقب هر گونه سیگنال فارکس یا استراتژی معاملاتی باشید که در مورد چگونگی عملکرد آنها و یا تنظیم بودن آنها مشخص نیست. قبل از سرمایه گذاری در هر فرصتی، باید در مورد آن تحقیق زیادی انجام دهید.

اندیکاتور ها پولی و استراتژی های وی ای پی و یا سری فارکس

کلاهبرداران در بازار فارکس اغلب استراتژی های معاملاتی “سری” را ارائه می دهند که به گفته آنها می تواند درآمد زیادی داشته باشد. برخی از این استراتژی‌ها ممکن است شامل استفاده از اندیکاتورهای خاصی باشد که به گفته فریبکاران منحصربه‌فرد هستند و می‌توانند به طور دقیق نحوه حرکت بازار را پیش‌بینی کنند.

با این حال، این استراتژی‌ها و اندیکاتور های «سری» اغلب ساخته یا دستکاری می‌شوند و کلاهبرداران از آنها برای متقاعد کردن قربانیان برای سرمایه‌گذاری در طرح‌هایشان استفاده می‌کنند. آنها ممکن است هزینه قابل توجهی برای دسترسی به این استراتژی ها دریافت کنند یا آنها را فقط پس از سرمایه گذاری قابل توجه پخش کنند.

مهم است بدانید که هیچ استراتژی یا شاخص معاملاتی سری وجود ندارد که بتواند سود را در بازار فارکس تضمین کند. پیش بینی بازار بسیار سخت است و چیزهای مختلفی بر آن تأثیر می گذارد. همچنین، مهم است که مراقب استراتژی‌ها یا اندیکاتور های معاملاتی باشید که در مورد نحوه عملکرد یا نحوه تنظیم آن‌ها مشخص نیست. برای اینکه گرفتار این نوع کلاهبرداری ها نشوید، باید قبل از سرمایه گذاری در هر فرصتی، تحقیق زیادی انجام دهید.

توجه به این نکته نیز مهم است که اکثر معامله گران موفق یک برنامه معاملاتی سنجیده ای دارند که شامل استراتژی هایی برای مدیریت ریسک است، نه فقط یک “اندیکاتور جادویی” یا یک استراتژی “سریع پولدار شوید”.

کلاهبرداری ربات فارکس

کلاهبرداران سیستم‌های معاملاتی خودکار را که به‌عنوان «ربات‌های فارکس» یا «expert advisors» نیز شناخته می‌شوند، تبلیغ می‌کنند، که به ادعای آنها می‌توانند بازدهی بالایی با حداقل یا بدون ریسک داشته باشند. این سیستم ها اغلب به عنوان راهی برای کسب درآمد هنگام خواب یا با حداقل تلاش به بازار عرضه می شوند.

با این حال، این ربات‌های فارکس اغلب جعلی هستند یا برای ایجاد معاملات بازنده دستکاری شده‌اند، و کلاهبرداران از آنها برای جذب قربانیان برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های خود استفاده می‌کنند. آنها ممکن است هزینه های زیادی را برای دسترسی به این سیستم ها دریافت کنند یا فقط پس از سرمایه گذاری مالی قابل توجه آنها را ارائه دهند. آنها همچنین ممکن است از تکنیک های فروش فشار یا فشار بالا برای متقاعد کردن مشتریان احتمالی برای سرمایه گذاری پول استفاده کنند.

علاوه بر این، تشخیص این نکته ضروری است که ربات های فارکس، مانند سایر استراتژی های معاملاتی، محدودیت های خاص خود را دارند. بر اساس داده های تاریخی و الگوریتم های ریاضی، آنها ممکن است قادر به انطباق با تغییرات ناگهانی بازار نباشند. در نتیجه، توانایی نظارت بر معاملات و تنظیم تنظیمات ربات بر اساس آن، و همچنین آگاهی از استراتژی های مدیریت ریسک ضروری است.

در نتیجه، در حالی که ربات های فارکس می توانند ابزار مفیدی برای معامله گران باشند، مهم است که مراقب کلاهبرداری ها باشیم و قبل از سرمایه گذاری در هر فرصتی، تحقیقات گسترده ای انجام دهیم. یک ربات فارکس به تنهایی شما را به یک معامله گر موفق تبدیل نمی کند. یک برنامه معاملاتی کاملاً تعریف شده که استراتژی های مدیریت ریسک را در خود جای دهد ضروری است.

روش های تشخیص بروکرهای کلاهبردار

<strong>چگونه بروکر کلاهبردار فارکس را شناسایی کنیم</strong>

  1. وضعیت نظارتی کارگزار را بررسی کنید. بررسی رگوله بودن بروکر

    بررسی کنید که آیا کارگزار توسط یک آژانس معتبر مانند اداره رفتار مالی (FCA) در بریتانیا، کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس (CySEC) یا انجمن ملی معاملات آتی (NFA) در ایالات متحده تنظیم می شود. همچنین می توانید لیست کارگزاران ثبت شده را در وب سایت سازمان نظارتی مشاهده کنید.

  2. سابقه بروکر را بررسی کنید

    از منابع آنلاین مانند Better Business Bureau (BBB)، Trustpilot و ForexPeaceArmy برای تحقیق در مورد تاریخچه، شهرت و نظرات مشتریان بروکر استفاده کنید.

  3. به دنبال شفافیت باشید

    یک بروکر قانونی در مورد خدمات، کارمزدها و خطرات مرتبط شفاف خواهد بود. مراقب هر کارگزاری باشید که بازده غیر واقعی را تضمین می کند یا وعده می دهد.

  4. به دنبال آدرس فیزیکی بگردید

    یک بروکر قانونی یک آدرس فیزیکی و همچنین اطلاعات تماس خواهد داشت. مراقب هر کارگزاری باشید که فقط صندوق پستی یا آدرس ایمیل دارد.

  5. روش های واریز و برداشت را بررسی کنید

    یک کارگزار قانونی بیش از یک راه برای واریز و برداشت پول خواهد داشت و درخواست های برداشت به سرعت رسیدگی می شود.

  6. شرایط خدمات بروکر را کامل بخوانید

    همیشه شرایط و ضوابط بروکر را به طور کامل مطالعه کنید تا بتوانید مشخص کنید که چه خدماتی ارائه می شود و آیا کارگزار در مورد خطرات و مقررات شفاف است یا خیر.

توجه به این نکته مهم است که صرفاً به دلیل قانونی بودن یک کارگزار، تضمینی برای کسب سود نیست، زیرا معاملات فارکس دارای سطح بالایی از ریسک است.

چگونه بروکر کلاهبردار فارکس را شناسایی کنیم
قدم به قدم چگونه بروکر کلاهبردار فارکس را شناسایی کنیم

نحوه بررسی رگوله بودن بروکر

راه های متعددی برای بررسی اینکه آیا یک بروکر فارکس رگوله شده است وجود دارد، در ادامه قذم به قدم نحوه بررسی رگوله بودن یک کارگزاری فارکس را به شما می آموزم. با ایران بورس همراه باشید.

  1. وب سایت بروکر را بررسی کنید: اکثر کارگزاران تحت نظارت یا همان بروکر های رگوله شده، اطلاعات نظارتی خود از جمله نام آژانس نظارتی و شماره مجوز خود را در وب سایت خود نمایش می دهند.
  2. بسیاری از بروکرهای تحت نظارت و رگوله شده، آرم یا نشان‌های سازمان‌های نظارتی را که با آن‌ها ثبت شده‌اند در وب‌سایت‌های خود نمایش می‌دهند.
  3. وب‌سایت آژانس نظارتی را بررسی کنید: همچنین می‌توانید وب‌سایت آژانس نظارتی را بررسی کنید تا مشخص کنید آیا بروکر به عنوان یک نهاد رگوله شده فهرست شده است یا خیر.
  4. بررسی کنید که بروکر عضو صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذار باشد: می‌توانید بررسی کنید که آیا کارگزار عضو صندوق جبران خسارت سرمایه‌گذاران (ICF) است که در صورت ورشکستگی بروکر، مطالبات مشتریان را پوشش می‌دهد.

مهم است که به یاد داشته باشید که فقط به این دلیل که یک بروکر رگوله است، به این معنی نیست که ایمن است یا کاری غیرقانونی انجام نمی دهد. همیشه باید در مسائل مالی اعتماد را کنار بگذارید.

لیست و جدول بروکرهای کلاهبردار فارکس

تیم ایران بورس قصد دارد لیست بروکرهای کلاهبردار فارکس را منتشر کند. این لیست حاصل بازخورد خوانندگان ایران بورس و همین طور تحقیق تیم تحریریه ایران بورس است و این لیست آپدیت می شود.

نام بروکروضعیت
بروکر FBSتایید نشده ❌
بروکر آلپریتایید شده ✅
بروکر ICMتایید شده ✅
بروکر لایت فارکسدر دست بررسی ?
بروکر آرانتههنوز تایید نشده ?⚠
بروکر ویندوزردر دست بررسی ?
بروکر آمارکتسهنوز تایید نشده ?⚠
بروکر روبو فارکستایید شده ✅
بروکر NordFxتایید نشده ❌
بروکر دلتا فارکسدر دست بررسی ?
بروکر HYCMدر دست بررسی ?
فیبوگروپهنوز تایید نشده ?⚠
بروکر هات فارکستایید نشده ❌
بروکر SFCتایید نشده ❌
بروکر USGFXتایید نشده ❌
لیست بروکرهای کلاهبردار و سالم فارکس برای ایران

کلاهبرداری اوپو فارکس

کلاهبرداری اوپو فارکس در ایران به علت تحریم ها اتفاق افتاد. اوپو فارکس یکی از بروکر های رگوله شده جهانی است که سابقه بیشتر از 20 سال خدمات در فارکس دارد. این بروکر در سال 2020 اعلام کرد که با ایرانیان کار نمی کند و سرمایه بسیاری از ایرانیان را بلوکه کرد. حتما قبل از انتخاب بروکر قوانین آن ها را چک کنید.

کلاهبرداری هات فارکس

هات فارکس هم بروکر دیگری بود که به علت تحریم ها ارتباط خودش با ایرانیان به صورت کامل قطع کرد و مشتریان ایرانی به سرویس دیگری به اجبار منتقل کرد. ، این مهم است که توجه داشته باشید که با توجه به تحریم های اقتصادی فعلی اعمال شده بر ایران توسط دولت آمریکا، ممکن است برای مشتریان ایرانی برای باز کردن و تامین بودجه یک حساب تجاری فارکس با هات فارکس یا هر کارگزار خارجی دیگر دشوار باشد. در انتخاب بروکر خود دقت کنید.

  1. آیا ميتونم به فارکس اعتماد کنم؟

    فارکس، مانند هر شکل دیگری از سرمایه گذاری، مستلزم ریسک است. با این حال، اگر دانش، تجربه و نظم و انضباط برای انجام معاملات موفقیت آمیز را داشته باشید، می تواند راهی خوب برای کسب بازده از سرمایه گذاری شما باشد.

  2. آیا فارکس قابل دستکاری است؟

    با میانگین حجم معاملات روزانه بیش از 5 تریلیون دلار، بازار ارز (فارکس) یکی از بزرگترین و نقدشونده ترین بازارهای جهان است. با این حال، مانند همه بازارهای دیگر، مستعد دستکاری است.

  3. آیا رازهایی در فارکس وجود دارد؟

    معامله گران فارکس مانند معامله گران در هر بازار دیگری از استراتژی ها و تکنیک هایی استفاده می کنند تا به آنها در تصمیم گیری های خوب و احتمالاً کسب درآمد کمک کنند. اینها راز نیست. آنها اغلب بر اساس داده های بازار، تجزیه و تحلیل و تجربه هستند. معامله‌گران اغلب استراتژی‌ها و روش‌های انجام کارها را در گروه‌های تریدینگ ویو و مطالب آموزشی به اشتراک می‌گذارند.

  4. آیا تجارت فارکس حلال است یا خیر؟

    دانشمندان مختلف اسلامی در مورد مجاز بودن یا نبودن معاملات فارکس نظرات متفاوتی دارند. برخی آن را در شرایطی حلال (مجاز) و برخی دیگر آن را حرام (ممنوع) می دانند.

  5. چه کسی صاحب فارکس است؟

    بازار ارز (فارکس) یک بازار غیرمتمرکز است، به این معنی که تحت مالکیت یا کنترل هیچ نهادی نیست. در عوض، از شبکه‌ای از مشارکت‌کنندگان، شامل بانک‌های مرکزی، بانک‌های تجاری، بانک‌های سرمایه‌گذاری، صندوق‌های تامینی، و معامله‌گران فردی تشکیل شده است که با یکدیگر ارزها را خرید و فروش می‌کنند.

  6. چگونه می توانم پول خودم را از یک کلاهبردار فارکس پس بگیرم؟

    به سختی می توان از کلاهبرداران فارکس پول دریافت کرد، اما راه هایی وجود دارد. برای حل مشکل، با کارگزار تماس بگیرید. اگر موفق نشدید، به رگولاتور شرکت یا بازرس مالی شکایت کنید. در مورد شکایت با یک وکیل مشورت کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

Navid Ramezaniمشاهده نوشته ها

من نوید رمضانی هستم و در دانشگاه تهران، مدیریت مالی خوانده ام. تجربه کاری من شامل مدیریت سبد سرمایه گذاری، مشاوره سرمایه گذاری و برنامه ریزی مالی در شرکت های مختلف است. من با بازار سرمایه، تحلیل سودآوری و ریسک، طراحی استراتژی های سرمایه گذاری و ارائه مشاوره به مشتریان آشنا هستم. هدف من پیشرفت حرفه ای و گسترش دانش و تجربه در زمینه مدیریت مالی است. از طریق ایمیل: [email protected] و تلگرام: Navidrmz@ و اینستاگرام Nowwheat@ می توانید به صورت مستقیم با من در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *